zenesz_logo.pngKülönleges és kifejezetten alkalmi zenei formációként már több mint húsz éve koncertezik a Zongorista Találkozó.

A már színpadképében is egyedülállónak számító produkcióban három zongorista boogie-woogie párbaját hallhatja a közönség, a New Orleans blues műfaj nyomdokain haladva, tökéletesen rezonáló dob kísérettel. A produkció részben instrumentális, részben énekes előadás. A koncerteket gyakorta felkeresik profi boogie táncosok, így a koncerttér egyben táncparketté is válhat. Az izgalmas előadás különleges koncertélménnyel párosul egy lendületes élő̋ show keretin belül. A repertoárban a saját szerzemények mellett örökérvényű zeneszerzők művei is felcsendülnek, többek között Dr John, Pete Johnson, Allen Toussaint tollából.

A koncert fellépői: Nemes Zoltán, Dániel Balázs és Nagy Szabolcs zongoristák, valamint a csapat állandó dobosa, Mezőfi István „Fifi”. Az esemény az NKA – Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának támogatásával valósul meg.

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2024. március 7-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/zongorista-talalkozo-Muzikum-2024. Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Dátum, helyszín:

2024.04.26. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu

Jegyvásárlás:
https://tixa.hu/zongorista-talalkozo-Muzikum-2024

További információ:
https://www.facebook.com/events/446977604329413


Aki szereti ezt a műfajt, annak hamarosan újabb boogie-woogie koncerteket ajánlunk. Addig is érdemes megnézni a Boogie-Woogie Piano Show egyik zongoristájának, Dániel Balázsnak a trióját az alábbi videón, ami a Boogiefeszten készült. A trió vendége volt a Mojo zenekar, akikkel a Dániel Balázs Trió mindig nagy örömmel játszik együtt.

 

 

Web: www.mrfirehand.com