zenesz_logo.pngMegérkezett a harmadik angol nyelvű single dal, izgalmas videó társaságában.

On Top of the World címmel jelenik meg április 19-én a Dirty Slippers zenekar harmadik angol nyelvű klipes dala, a tavaly szeptemberben a legnagyobb angol rock zenei rádióban bemutatott Wide Open után. 

A videóklip és a dal is különleges a zenekar számára, amely ötvözte a Suliturné programjainak a helyszíneit, mint a középiskolai tornacsarnokokat, tantermeket, fiatal szerelmes diákokat, a lendületes, fesztivál hangulatú ízig-vérig brit pop-rock lüktetésű új dallal, amely 2023 nyarán került felvételre a legendás londoni Abbey Road stúdióban, a zenekar kedvenc producerének, George Shilling-nek a közreműködésével. A zenekart néhány hete a glasgow-i management-kiadó cég, a Reaction Management szerződtette, akikkel az első megjelenése lesz ez a magyar pop-rock négyesnek.

 

 

A videóklip helyszíne a budapesti Pál Apostol Gimnázium volt, ahol a Dirty Slippers néhány héttel a forgatás előtt sikeres Suliturné koncertet adott. A produkció 2024. februárjának végén Magyar Rekord-díjat is kapott az unikális ifjúságvédelmi programja kapcsán, amely 2011 óta hívja fel a fiatalok figyelmét a drogok, az alkohol és a HPV veszélyeire. 

Az On Top of the World klip képanyagáért a Simon-Juhász Eszter, Simon-Juhász Sándor és Fehér Csaba filmes trió a felelős, akik első ízben dolgoztak a díjazott zenekarral. A kisfilmben közreműködtek kiváló gyermek színészek, mint Karikó Emma, Puskai Polett és Páskai Mór, a felnőtt szereplőket Harmat Milla és Petes Márk alakította.

A videóklip április 19-től lesz látható nívós külföldi zenei magazinok online felületein, többek között USA-ban, Angliában, Franciaországban, Ausztráliában, Brazíliában, Mexikóban, Egyiptomban, Dél-Afrikában, valamint Indiában.

www.facebook.com/dirtyslippers
https://reaction-management.com/artist/dirty-slippers/