zenesz_logo.pngSzeretnénk az olvasóink figyelmébe ajánlani a PULSE zenekar Felesleges című dalát és a hozzákészült klipet.

Annyira friss és annyira új, hogy nem sok mindent lehet írni még, de egy biztos: a PULSE robbanásra kész. A 2022-ben alakult zenekart a frontember Kovács Pál (X-Faktor, AWS) álmodta meg Latyák Bencével a billentyűkön és Sárszegi Dáviddal (Idea, Plebs) a doboknál. 2023-ban lett teljes a zenekar Szabó Miklós és Montlika Tamás (Pathfinder Records) gitárosokkal. Dalaiknak különlegessége, hogy pop műfajra jellemző éneklési jegyeket és fülbemászó dallamokat ötvöznek az alternatív metal műfajával.

2023 év elején a zenekar már megjelentette a Feltűntél című dalt, majd egész évben egy koncepcionális lemezen dolgoztak, aminek az előfutára április 5-én debütált.
A dal címe Felesleges, ami egy előszó a zenekar jövőjéhez. A dalhoz készült egy filmes hatású videóklip is, ami a koncepcionális lemez történetének első szála. A nagylemez első fele 2024 nyár elejéig kerül bemutatásra, ami egészen biztosan egy egyedi és üde színfolt lesz a magyar zenei életben.

 

 

A PULSE tagjai:
Kovács Pál – Ének
Latyák Bence – Billentyű, Sampler
Montlika Tamás – Gitár
Sárszegi Dávid – Dob
Szabó Miklós – Gitár

A zenekar elérhetőségei:
YouTube: https://www.youtube.com/@pulsezenekar
Instagram: https://www.instagram.com/pulsezenekar/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089029746861
Spotify: https://open.spotify.com/artist/47s6jCSkXec16jyijrtm3K?si=gXorPKa9R8qzn3ZXkEfnkA