zenesz_logo.pngA nagyobb hírlapárusoknál holnaptól kapható a Zenész Magazin legfrissebb, 243., áprilisi száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, lemezajánlóval.

 

243 01 650x 

Ebben a számunkban is két interjút találtok, az első interjúalanyunk Wolf Kati, akit több mint tíz éve az ország legismertebb előadói között tartanak számon. Kati – miközben a Debreceni Egyetem Könnyűzenei Intézetének egyik énektanára – Új utakon címmel új lemezt készített, az interjú aktualitását is ez adta. Második interjúnk Szebényi Dániellel készült, aki jelenleg az egyik legfoglalkoztatottabb énekes-billentyűs idehaza, és aki viszonylag fiatal kora ellenére már komoly szakmai múltat tudhat maga mögött. Amellett, hogy Tátrai Tibor godfater. zenekarában játszik, szinte felfoghatatlanul sok más zenei projekt szereplője, főszereplője.

A lapban található tesztek közül a Zoom H4 Essential és H6 Essential kézi felvevőkről készült írást emelnénk ki, hiszen a gyártó új sorozatának modelljei már 32 bit lebegőpontos felvételek készítésére is alkalmasak. Lippényi Gábor kollégánk egy próbán és egy koncerten tesztelte az új Zoom Essential felvevőket, az eredmény tanulságos. Az Ibanez AAM50CE akusztikus gitárja egy új sorozat kivételesen kedvező ár-értékarányú darabja, hogy miért, kiderül a tesztből. Tesztet közlünk a Boss IR-2 erősítő- és ládaszimulációs pedáljáról. Azt, hogy milyen jól sikerült effektről van szó, alátámasztja, hogy a tesztet készítő kollégánk, Borbély Tamás a tesztelés után rögtön vásárolt magának egy Boss IR-2 pedált.

Az említett tesztek mellett érdemes elolvasni a Yamaha új Pacifica gitársorozatáról szóló cikket, de az LD Systems új MAUI G3 MIX sorozatú PA rendszereiről szóló írás is tartogat technikai meglepetéseket. A Foo Fighters zenekar és a Gibson / Epiphone ES-335 gitárok rajongóinak ajánljuk az Epiphone Dave Grohl DG-335 modellről szóló anyagunkat, akusztikus gitárosok figyelmébe ajánljuk az Ortega 2024-es új gitársorozatait bemutató írásunkat.

A felsoroltakon kívül persze még számos technikai-, zenei- és lemez hír található áprilisi lapszámunkban. A Zenész Magazin áprilisi számát multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megvásárolni, változatlanul 995 forintos áron.

Aki pedig szeretné megkapni a minden páros hónap elején megjelenő pazar kiállítású, nyomtatott Zenész Magazint 5900 forintért egy éven keresztül, postaköltség nélkül, az weboldalunk Előfizetés menüpontjára klikkelve pár kattintással, regisztráció nélkül is előfizethet magazinunkra, sőt már egyes lapszámokat is meg lehet rendelni ezen a felületen.

Az új előfizetési lehetőség mellett továbbra is megrendelhető a Zenész Magazin hétfőn és csütörtökön akár telefonon is, az 1-453-1040 számon, Holló Tibor kollégánknál.