zenesz_logo.pngIdén 6. alkalommal kerül megrendezésre a Blues for Blue elnevezésű esemény április 14-én a Muzikum Clubban.

A koncert sorozatot Kapitány Sándor, a Blues Rádió Budapest zenekar vezetője álmodta meg. A jótékonysági esemény célja, hogy az autizmussal élő emberek családját, környezetét, elfogadását segítő Mozaik egyesület munkáját támogassa.  Az eseménynek a Muzikum Club ad otthont. Íme a szervező saját szavai:

Kapitány Sándor zenész, autista gyermeket nevelő apuka vagyok, feleségem a Mozaik Egyesület elnöke. A Blues For Blue eseményt először 2015-ben rendeztük meg, akkor fogalmazódott meg bennem, hogy zenészként így tudnám leginkább segíteni a feleségem munkáját.  Megkérdeztem zenészbarátaimat, hogy volna-e kedvük egy jó blues estet összehozni velem és a zenekarommal, és a legnagyobb meglepetésemre első szóra igent mondtak.

Azóta öt alkalommal sikerült együtt muzsikálnunk ezért a célért különböző helyszíneken, mindig emlékezetes esemény volt. A 6. alkalmat sajnos a Covid meghiúsította, és az azóta eltelt években fiam és a családom állapota sem tette lehetővé a szervezést, de idén újult erővel ugrottunk neki. A zenész barátok is a régi lelkesedéssel jönnek és ami még fontosabb az időközben elkészült »auti-témájú« dalaikat is előadjuk. Nem titok, hogy ez is egy összekötő kapocs többünk között. Váray Laci pl. az én kérésemre írt dalt autizmus témában, Nemes Zoli és Z. Kiss Zalán pedig szintén autista gyermeket nevel, így saját indíttatásra írtak dalokat. A koncerten ezek a művek is mind elhangoznak majd.

Az évek során mondhatom, hogy egy kis közösség alakult ki közöttünk, és remélem a jövőben is összejövünk majd a Blues For Blue koncerteken.”

 

 

Blues for Blue 6. jótékonysági rendezvényen felépnek: Ferenczi György és Pintér Zsolt, The Mojo, Intim Torna Illegál, Captain Brothers, Z. Kiss Zalán, Nemes Zoltán, Váray László, Berta Zsolt, Horváth Misi, Fekete Jenő és természetesen a házigazda zenekar, a Blues Rádió Budapest.

Belépő: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján), támogatói jegy: 5000 HUF.
A koncert teljes bevétele a Mozaik Egyesület munkáját támogatja.
Jegyek kaphatók a helyszínen (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és online a Tixa.hu rendszerében.

A Muzikum Klub & Bisztró elérhetőségei: 1088 Budapest, Múzeum utca 7.
Nyitvatartás: hétfő - szombat, reggeltől estig
E mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Web: https://muzikum.hu
Facebook: www.facebook.com/MuzikumKlub