zenesz_logo.pngKözel két évtized kihagyás után új dallal jelentkezik a KFT - megjelent a Te vagy az, aki kell című slágergyanús újdonság, melyhez Lantos P. István fotóművész képeiből készült videóklip.

A zenekar tagjai tizenhat év elteltével úgy érezték, hogy a koncertezés mellett mindannyiuknak hiányoznak új szerzemények. A hiányérzet 2023 őszén elhatározássá érett, és stúdióba vonult a KFT, hogy hat új dalt rögzítsenek: két szerzeményt Laár Andrástól, hármat Bornai Tibortól és egyet Márton Andrástól. A felvételek a Pannónia Stúdióban készültek Mohai György hangmérnökkel, a keverés Háry Péter (HolyHOLe stúdió) munkája. A teljes végeredmény az idén érkező Még mit nem című lemezen lesz hallható.

 

 

Az 1981-ben alakult KFT folyamatosan járja az országot, koncertezik az eredeti felállásban. Idén a Budapesti Kongresszusi Központban mutattak be nagy sikerrel új műsort KFT Big Band címmel, amelyben fúvósokra áthangszerelve, ütőssel, vokalistákkal és más közreműködőkkel kiegészülve játszották a legismertebb slágereiket. A koncert különlegessége volt a zenekar gyerekeiből alakult A Te Apád, Az! együttes fellépése. Ezt megelőzően az utolsó stúdióalbum, a Bábu visszavág megjelenése óta eltelt években önálló koncertet adtak többek között a Magyar Zene Házában, az Operaházban, a MÜPA-ban, a Budapest Sportarénában, lemezbemutató sorozatot tartottak az A38 Hajón.

https://www.facebook.com/KFTzenekar/
https://www.instagram.com/kftzenekar/

Fotó: Nerpel Nikoletta