zenesz_logo.pngA klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers új klippel rázza fel február utolsó hetét.

A banda 2022 végén a Music Fashion gondozásában adta ki Animal Gun című nagylemezét, amelyet azóta a lett székhelyű, több nemzetközi irodával rendelkező kiadó, a Sliptrick Records népszerűsít is Észak- és Dél Amerikában, valamint Dél-Kelet Ázsiában. A korongon 10 dalt hallhatunk, amelyek közül eddig négy szám kapott képi megjelenítést, ehhez csatlakozott most az ötödik, angol nyelvű elem.

A The Great Beyond rendezője Kőváry Dániel filmes, a csapat frontemberének, Kőváry Zolinak az unokaöccse, aki egyben 2022-ben elhunyt Kőváry Péter fia.

„Nemcsak a dal, de a klip is filozófiai kérdéseket feszeget. A koncerteken készült felvételeken túl egy Földre érkező asztronauta kalandjait mutatja be, aki az élet értelmét kutatja. A videóban nagyon erős kulturális utalások találhatók; az asztronauta feltűnik például Hamlet és az ószövetségi Ádám szerepében is” – árulta el Kőváry Zoltán az NKA által támogatott kisfilm kapcsán.

 

 

A The Trousers már rögtön az első hétvégén, március 3-án, vasárnap fergeteges bulival üdvözli a márciust, ugyanis a budapesti Analog Music Hallban az amerikai Dirty Honey előtt játszanak. Tavasszal pedig a Konflikt társaságában cseh és szlovák mini turnéra indulnak.

A Dirty Honey esemény:      
https://fb.me/e/3mYEJpikP

Az album a YouTube-on:        
https://www.youtube.com/watch?v=6wfHJcuRqlo&list=PLUeO5VrQOWmORMr5qWG7uU908WTNdhGM9

Facebook:
https://www.facebook.com/thetrousers