zenesz_logo.pngAz Apróbetűs részek címmel megjelent debütáló lemezen nyolc szépen kidolgozott tétel hallható.

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a rock és a pop-punk határán mozgó +4 zenekar debütáló lemezét. A csapat 2022 őszén alakult, jelenlegi felállásában szűk egy éve működik. Első évükben a koncertezések mellett elkészült a már említett zenei anyag a Grenma Stúdióban, és egyik dalukkal bejutottak az A Dal műsor legjobb 60-ja közé. 

„A banda tagjai korábban több formációban zenéltek már, így a kellő színpadi rutin már adott. Első lemezünk, az Apróbetűs részek nyolc dalt tartalmaz, melyek témáját az alapvető emberi érzések, történetek adják, így a vidám és szomorú jelentést hordozó dalok egyaránt helyet kaptak rajta. Úgy véljük, hogy ma már egy zenekarnak nem elég ’csak’ zenélni, hanem érdemes picit tartalomgyártóként is gondolkoznia, ezért a stúdiómunkálatokról werkfilmet forgattunk.  

 

 

Minden dalból hallhattatok már részleteket az elmúlt hetekben, de most már teljes valójukban meghallgathatóak. Hatalmas köszönet a Grenma Stúdiónak és Botlik Mátyásnak, aki producerként meglátásaival sokat hozzá tett az anyaghoz.

A debütáló korongon gyors, középtempós és lassú nóta is helyet kapott, csapjatok hát bele! Fogyasszátok egészséggel, de hagyjatok helyet az újabb daloknak is, amiken már javában dolgozunk…” – foglalták össze a lényeget a +4 zenészei. Mi ehhez annyit tennénk hozzá, hogy a dalok tényleg jól szólnak, amiért elismerés illetia zenekart, a producert és persze a Grenma Stúdiót.

 

 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCgj_Ajrk4VPfLMJu5oXq5Qg
YouTube Music: https://music.youtube.com/watch?v=TQKMreSPMEI
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1kfBZvfN9Yf40MMPEddYAq
iTunes: https://music.apple.com/hu/artist/4/1729382257?l=hu
AppleMusic: https://music.apple.com/us/artist/4/1729382257
Amazon: https://music.amazon.com/artists/B0CV4JXKFC/4

Facebook: https://www.facebook.com/Plusz4
Instagram: https://www.instagram.com/plusz4zenekar/
TikTok: https://www.tiktok.com/@plusz4zenekar