zenesz_logo.pngA 70-es évek „feel good” soul klasszikusai jutnak az ember eszébe a BADBADNOTGOOD legújabb dala, a Take What's Given hallatán.

Az új dalt a feltörekvő houstoni hiphop/rap előadó, reggie közreműködésével készítettek. A kísérletező helyett inkább nosztalgikusnak, egyúttal kortalannak mondható hangzásvilág más, mint amit a kanadai zenekartól megszokhattunk, de határozottan jól áll nekik.

„A 2022-es Coachella fesztivál idején csináltunk néhány sessiont a stúdióban, ahol reggie is csatlakozott hozzánk. Megfogott minket az egyedi stílusa és energiája, miután mutatott pár kiadatlan zenét, amik elképesztőek voltak. A Take What's Given groove-ja spontán született: szórakoztunk egy kicsit, és közben reggie rögtönzött egy szöveget, amiből dalszöveg lett. A végeredmény hamar a fülünkbe mászott, fel is vettük. Stílusilag nagyon különbözik mindentől, amit eddig kiadtunk, de nagyon jól éreztük magunkat, amíg feljátszottuk. Utána más anyagokkal foglalkoztunk, de továbbra is a fejünkben ragadt” – mondta el a formáció.

 

 

2021-es Talk Memory című albumuk óta a BADBADNOTGOOD körbefesztiválozta a világot – nálunk is jártak – jó pár izgalmas kollaborációban vettek részt, és idén bezsebelték az ötödik Grammy-jelölésüket is a Turnstile Alien Love Call című dalának újragondolásáért. 2024-ben ismét visszatérnek a színpadra, és új zenéken is dolgoznak.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100044172502285
https://badbadnotgood.ffm.to/takewhatsgiven