zenesz_logo.pngMegjelent a Midller új felállásának első közös dala a Keresem, ami egyben a készülő Metamorf c. lemezük második előfutára.

Az új anyagon már Hatvani Dávid énekel, a zenekar alapító Molnár Kristóf helyett, aki gitár és vokál pozícióban tevékenykedik továbbra is. Kiegészült a zenekar Szántó Tamás gitárossal, ő ismerős lehet a Nemzeti Hang egyik korábbi felállásából, a basszus gitáros Rónyai Gergő, a dobokat pedig Tuska Gergő üti a megalakulás óta töretlenül! A stílust illetőleg az új dalok már keményebb hangvételűek, a számokban egyre inkább megjelennek a modern metal stílusjegyei.

 

 

A Keresem c. dal hangfelvételei teljeskörűen a Hardline Music Stúdióban készültek, a klipet pedig a Medusa Pictures készítette a zenekar elképzelései alapján, a dal alapjait Kristóf tette le az asztalra, majd a többiek készre gyúrták. Az új dal témáját tekintve a minden napos elnyomás/elvárás miatti elvesztegetett idő okozta, általános depresszív hangulatból és elégetettlenségből való kitörni akarásról, az élet jobb irányba tereléséről szól.

https://midller.hu/
https://www.facebook.com/midller
https://www.youtube.com/channel/UCvsWUpUS1n51oNMjm3EyOvA