zenesz_logo.pngA Halflives alternatív rockzenekar Linda Battilani, énekes-dalszerző köré épül.

A zenekar most jelentette meg új, Inferno című EP-jét, amelyben az elmúlt néhány év érzelmi zűrzavarait dolgozzák fel kreatív formában, március 14-én, a zenekar első saját turnéján pedig élőben is hallhatjuk az érzelmes dalokat a Dürer Kertben.

 A pop és a 2000-es évek közepének alternatív rock nosztalgiája között félúton helyezkedik el az Inferno, a Halflives legutóbbi EP-je. Az ötdalos anyag azt az érzelmi zűrzavart dolgozza fel, amit Linda Battilani, énekes-dalszerző az elmúlt néhány évben átélt: „Az Infernót a személyes fejlődésemként ünneplem, mind művészként, mind a mentális egészségem tekintetében” –mondja Linda, amikor a lemez mögötti kreatív folyamatról mesél, amelyet úgy élt meg, mint egy önmagát felszabadító, határtalan, a határokat feszegető, önmagát újra felfedező folyamatot. „Ez az én módszerem arra, hogy azt mondjam: leszarom az egészet”.

 

 

A Halflives zenekar célja, hogy közösséget építsen, kiutat alkosson az érzelmek számára és Linda szavaival élve, arról is szól, hogy zenét írjanak a kívülállóknak, az elutasítottaknak és azoknak, akik úgy érzik, kirekesztettek. Zenéjük énekelhető himnuszok gyűjteménye, egy meghívás a személyes káosz kifejezésére, az egység üzenete és a rugalmasság ünneplése. A Halflives ezekkel az üzenetekkel felvértezve indul el első önálló turnéjára 2024 februárjában, az Inferno dalaival pedig hozzánk is elérnek: találkozzunk március 14-én, a Dürer Kertben.

Jegyek : https://funcodehungary.livetickethub.hu/events/58192
Facebook: https://www.facebook.com/wehavehalflives