zenesz_logo.pngA Budapest Garden Party izgalmas és sokszínű programokat kínál a minőségi zene és a gasztronómia szerelmeseinek.

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó idén májusban első alkalommal ad otthont a Budapest Garden Party rendezvénynek. Kivételes zenei élményekkel, gasztronómiai élvezetekkel gyerek- és családi programokkal és egyedülálló atmoszférával várják a látogatókat.

 

 

Magyar és külföldi előadók közül olyan kiválóságok fognak fellépni, mint Karácsony James és zenekara. James, gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany és platinalemez tulajdonos, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos tagja. Ars poeticája: „A jelenben élek, a jövőbe nézek.” Rendkívüli energiák, örömzene és mindent szaggató lírai torokfacsaró pillanatok várnak ránk a koncertjén.

 

 

A Mezzoforte izlandi instrumentális zenekartól is fantasztikus koncert várható. A formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a Garden Party című kislemezével, azóta is kreatívan és izgalmasan keverik a különböző zenei stílusokat, muzsikájuk inspiráló és lenyűgöző, koncertjeik pedig mindenhol hatalmas sikert aratnak.

 

 

A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az „Európa legnézettebb funk zenekara” címet, egyedi lüktetésű, háromszólamú vokálokkal dúsított zenéjével. A funky trió kirobbanó élő show-val, kiváló hangszertudású zenészekkel és laza humorral tűzdelt dalokkal érkezik Budapestre, hogy itt is lebilincselje a groove-rajongókat. Vérpezsdítő és lendületes koncertélményt ígérnek. 

„Hamarosan meg fogjuk osztani a további fellépők névsorát, akik tovább fokozzák majd a háromnapos fesztivál hangulatát és feledhetetlenné teszik az eseményt. A minőségi zene, ínycsiklandó ételek és italok, valamint izgalmas kiegészítő programok mellett az ország legjobb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is részt vesznek majd az eseményen, sőt VIP-terasszal is készülünk” – mondta Guba Gábor a fesztivál egyik vezetője.

Az eddigi program:

Május 10. péntek

Mezzoforte
Karácsony James

Május 11. szombat

Ocho Macho
Incognito
Első Emelet

Május 12.

The Next Movement


Helyszín, időpont:
Budapest Garden Party: Zenei – Gasztrofesztivál
Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó
2024. május 10.-11.-12.

Nyitvatartási idő:
péntek - szombat: 11:00 - 23:00
vasárnap: 11:00-21:00

Jegyek: Eventim

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda.

A címlapfotón Karácsony János - fotó: Molek Csaba