zenesz_logo.pngA lemez két előfutára már 2023-ban megjelent egy-egy kislemez formájában. Ezeket egészíti ki a zenekar további négy új dallal. Így lényegében három kislemez alkotja a Vihar volt című LP-t.

A daloknak külön-külön is megvan a maga témája, de egybefűzve egy lélekfejlődési folyamatot mesélnek el. Ez a belső harc a lilahajú lány karakterével arcot is kapott.

A lemez két előfutára már 2023-ban megjelent egy-egy kislemez formájában. Ezeket egészíti ki a zenekar további négy új dallal. Így lényegében három kislemez alkotja a Vihar volt című LP-t.

A lemezfelvételek ezúttal is Kirschner Péternél (Müller Péter Sziámi AndFriends, Bródy János zenekara, Ónodi Eszter & The Open Pub) a Lily Stúdióban készültek.

Közreműködőként Blansch (Rausch Blanka) is szerepel a lemezen, az Ébresztős c. dalt nem csak együtt adják elő a Herselffel, de közösen is szerezték.

 

 

A Vihar volt anyagát január 13-án mutatja be a közönségnek a zenekar a Három Hollóban, ahol Blansch mellett az A Flirt zenekar is színpadra lép. Blansch először ad koncertet ebben a felállásban, az A Flirt pedig elhozza a tavaly évvégén bemutatott friss dalait.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/320360277435161
Facebook: https://www.facebook.com/thebandherself
Instagram: https://www.instagram.com/herself_official/
YouTube: https://www.youtube.com/c/HERSELF_official
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3TtN873jAsFqRwGQyO8H7g
TikTok: https://www.tiktok.com/@herselfband?_t=8imraMshtUv&_r=1

Címlapfotó: Vaczó Gábor