zenesz_logo.pngÚjra együtt DR BRS és Király Viktor egy ezredfordulós popdal remek újragondolásával.

DR BRS ismét egy igazi partikoktélt kevert, íme a rövid recept: végy egy őrület nagy slágert a 90-es évekből, add hozzá hazánk egyik legjobb férfihangját; fűszerezd meg az ország egyik legjobb szövegírójával és zeneszerzőivel, majd jöhet egy csepp (DR) BRS!

DR BRS-t kezdetben csak az éjszakai bulizók ismerhették, hiszen hazánk egyik legkedveltebb lemezlovasa. Öt évvel ezelőtt viszont olyat robbantott a Fekete Vonat és a Halott Pénz közreműködésével készült Hol van az a lány remake-jével, mint kevesen. A már több mint 62 millió megtekintés felett járó klipet még számos gigakollab követett, mint például a Koccintós, az Évszakok, a Zalatnay Cinivel leporolt Várlak még vagy a Király Viktorral közös Tűzvarázsló.

A 31-szeres platinalemezes producer most ismét Király Viktorral alkotott, méghozzá az ezredforduló küszöbének egyik legmeghatározóbb popfelvételét, Orsi Ha lemegy a nap című számát gondolták újra. Ezúttal egy kis csavar is van a történetben, hiszen a dal nemcsak új verzéket, de vadiúj refrént is kapott, a dalszövegért, Atka mellett az Artisjus-díjas Molnár Tamás felel.

 

 

„Atkával 20 éve vagyunk barátok és úgy gondolom, nagyon jól kiegészítjük egymást. Béres egy nagyon határozott ember, míg én egy művészlélek vagyok. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, ahol mindketten pályakezdőként, életünk egyik első fellépését adtuk. A jó viszony már ott elkezdődött, majd mikor DR BRS a DJ pultból kilépett és a pop zene felé vette az irányt, elkezdődtek a közös munkáink is” – árulta el Király Viktor, honnan az őrült jó kapcsolat, aki nem mellesleg Vigh Arnolddal közösen zeneszerző is a produkcióban.

Az újdonság nemes egyszerűséggel az „Orsis” címet kapta és a Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncertjén, Puskás Aréna Szoborparkban debütált, ahol hatalmas fogadtatásban részesült és ez egy hangulatos koncertklip formájában is látható!

https://www.facebook.com/KiralyViktor
https://www.facebook.com/drbrs