zenesz_logo.pngA szerzemény helyenként kitér a műfaji határok elől, a 2000-es évek pop-punk időszakát idézi...

„Ez a dal a lezárása egy viharos érzelmi korszaknak, melyet ezzel a dallal szeretnék végleg elengedni. Sokszor gyötri magát az ember olyan gondolatokkal, érzésekkel melyeket sokkal könnyebb lenne elengedni, mint hetekig rágódni rajta, de legtöbbször ez belül mégis a nehezebb út. Ez a dal tökéletesen leírja egy olyan fiatal érzelmeit, aki sokszor nem tartja magát elég jónak ahhoz, akihez vonzódik, de tiszta szívből tudná szeretni azt. ’Lehet nem én megyek érted a fehér lovon, de ha a szívem kéred neked egyből odaadom.’ És ilyenkor általában a belső gondolatok győzedelmeskednek. Ez a dal ezt az érzelmi vívódást próbálja meg átadni a közönségnek és segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak – mesélte Aaron.

„A szerzemény helyenként kitér a műfaji határok elől, a 2000-es évek pop-punk időszakát idéző zenei hangszerelés mellett mai hangzású rap, énekdallamok is dominálnak. Maga a dalszöveg viszonylag rövid idő alatt íródott, hiszen frissek voltak az érzések, könnyű volt belőle merítkezni.

 

 

A dalban az egyik legnagyobb inspirációm Machnie Gun Kelly idézete is hallható. Az eredeti dal nagyon sokat segített nekem, így boldog vagyok, hogy belecsempészhettem a dalszövegbe: ’I don't do fake love. But I'll take some from you tonight’.

A dalhoz egy egyszerű koncepció mentén vizuális anyagot is készítettünk. Nem szerettem volna nagyot mutatni ebben a videóban, olyan lett ez, mint egy hajnali buliból való hazasétálás közbeni elgondolkodás, önmegfejtés. Zenekarunk a Toomorrow, a nyári koncertszezon után rövid pihenőre vonult, hogy aztán újult erővel mutathassuk be az ősszel megjelent dalokat a közönségnek. Ha minden a tervek szerint alakul a tél végén/tavasszal több helyszínen is találkozhatnak velünk a hallgatók” – fejtette ki az énekes.

https://www.facebook.com/krecsmarik.aaron