zenesz_logo.pngSzakcsi Lakatos Róbert, Orbán György és Hodek Dávid november 23-án a Moha Kávéház és Kultúrtér színpadán.

 

137108_1-horz.jpg

 

 

November 23-án, szombaton a Szakcsi Lakatos Róbert Trió játszik a Moha Kávéház és Kultúrtérben. A trió felállása: Szakcsi Lakatos Robi - zongora, Orbán György - nagybőgő, Hodek Dávid – dob.

 

Szakcsi Lakatos Róbert a Bartók Béla Konzervatórium elvégzése után a baseli College of Music-ban képezte tovább magát. Számos nemzetközi díj birtokosa. A krakkói, a montreaux-i, a baseli és az avignoni nemzetközi jazz versenyeken a legjobb szólista díjat nyerte el.

 

Orbán György Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb jazz bőgőse. Kimagasló zenei kreativitása képessé teszi őt, hogy a magyar és nemzetközi jazz élvonalbeli muzsikusaival zenéljen együtt koncertről koncertre.

 

Hodek Dávid még csak 16 éves, de már saját zenét komponál és olyan világhírességekkel dolgozik együtt, mint például Benito Gonzalez, Sheldon Reynolds, Soweto Kinch, Sárik Péter, Tóth Viktor vagy  Radovan Tariska. Két CD-je jelent meg, az elsőt 10 éves korában adták ki "The First"címmel, a legfrissebb pedig a "Puttin'2gether" nevet viseli.

 

Kezdés ½ 8-kor, a belépés ingyenes.

 

Moha Kávéház és Kultúrtér