zenesz_logo.pngA Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával a Music Fashion Kiadó nyílt pályázatot hirdet.

A MusicMobil projekttel Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kapnak újra bizonyítási lehetőséget. A MusicMobil tulajdonképpen nem más, mint egy mozgó, két oldalt nyitott mikrobusz, amely élőzenével okoz maradandó élményt az utca emberei számára. A kisbusz első turnéjára május végén, június elején került sor, amikor olyan formációk muzsikáltak a járművön, mint az Anyu ez hangos, a Gorg and Benzol, valamint a Fuzzinga.

A szeptember végén-, októberben turnézó, műfaji kötöttség nélküli kisbusz programját ismét a Kodály Spicy Jazz nyitja meg, majd a nyílt pályázatra jelentkező, pályájuk elején lévő csapatok közül a legizgalmasabb zenekarok kapnak lehetőséget ugyanerre a szuper kalandra.

 

A MusicMobil első versenyének győztese

 

A kiválasztott formációk MusicMobil koncertjeit rögzítik, amellyel egy online versenyen is megmérettetnek. A legtöbb közönségszavazatot begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást a Studio Einz-ben, az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg nyereményként a Music Fashion Kiadó jóvoltából.

Ti is jelentkeznétek a nyílt pályázatra?       

Megtehetitek:

Ha induló, kezdő formáció vagytok, nem rendelkeztek kiadói-, és országos szintű rádiós múlttal. (A helyi, lokális médiumokban való szereplés, valamint a saját kiadás nem kizáró ok.)
Ha a zenekarotok legalább egy tagja a Veszprém-Balaton régióból származik, itt dolgozik, vagy itt végezte tanulmányait.
Ha létezik maximum 4 fős felállásotok.       
Ha szeretnétek egy kislemezt elkészíteni, kiadni a közeljövőben.