zenesz_logo.png



A több mint 20 éve aktív Voyager története kiváló tanmese lehet kitartásról és küzdelemről.

Az ausztrál zenekar a kezdtek óta bátran játszik a műfajokkal és megállíthatatlanul járják a világot progresszív metálba öltött pop dalaikkal, idén pedig a csapat régi álma is valóra vált és Ausztráliát képviselik az Eurovíziós Dalfesztiválon. A zenekar ősszel is visszatér az öreg kontinensre, hogy bemutassák új albumukat, így október 8-án mi is elcsíphetjük őket a Dürer Kertben.

Az ausztrál Voyager már a kezdetek óta szembeszállt a rájuk kényszerített műfaji normákkal, korlátokkal és szabályokkal. Magukévá teszik a popot, bátran használják a gitárszintit és riffekkel teli, felemelő zenéjükkel fejjel előre futnak szembe a világot sötétebb fényben látó keményebb zenekarok végtelen sorával a pozitivitást hirdetve zenéjükben. A Voyager híres arról, hogy szétzúzza az elvárásokat, elszántságuk felülmúlhatatlan. Az ausztráliai Perthből származó csapat már többször bejárta a világot, ennek köszönhetően pedig egy rendkívül hűséges rajongótáborra is szert tettek.

A kvintett zenéjét a ‘80-as évekbe oltott vokálok, billentyűszólók, a technikás, mégis dallamos basszus és a bombasztikus dobszólók jellemzik, mindezek adják a Voyagerre jellemző progresszív pop metal lényegét. Az 1999 óta aktív zenekar a közelmúltban jelentette meg nyolcadik stúdióalbumát, a Fearless In Love-ot.

 

 

A Voyager tehát hosszú utat járt be, de mindig bizonyították, hogy megéri a küzdelem. A Voyager tavaly már bemutatkozott a magyar rajongóknak a Vola előzenekaraként, most pedig önálló koncerttel térnek vissza hazánkba október 8-án, a Dürer Kertbe. A jegyértékesítés május 12-én indult a www.livenation.hu oldalon.

https://www.facebook.com/voyageraustralia
Fearless In Love - https://voyager.bandcamp.com/album/fearless-in-love