zenesz_logo.pngÚj generációs alter rock: egzisztenciális kérdések a Palace debütáló albumán.

A lemez attól izgalmas, hogy modern köntösben tálal alternatív rockzenét, közben pedig mindenkit megosztó kérdéseket feszeget. Az együttes fiatalos lendülettel, személyes hangvételben foglalkozik többek között egzisztenciális küzdelmekkel vagy éppen pszichés problémákkal. A háromtagú modern rock formáció ismerős lehet az X-Faktor 2021-es évadából, ahol a legjobb 12 közé jutottak, így az élő show-ban is bizonyíthattak. A Palace zenekar tagjai, Matyi, Tibi és Bálint, 11 éves koruk óta zenélnek együtt.

 

 

„A lemezen többféle stílus keveredik, a kortárs poptól az elektronikus zenéig. Két korábbi dalunk mellett nyolc új szám szerepel rajta!” – mondta Kerekes Tibi, az együttes dobosa.

„Ez az első nagylemezünk, ami mérföldkő a zenekar számára. Nem álltunk meg a dalok megírásánál, saját rendezésű klipekkel és vizuális tartalmakkal tesszük egésszé a kreatív koncepciót” – mesélte Wittinger Bálint, gitáros.

Solymár Matyi, énekes hozzáfűzte: „a Lavina tíz dalán keresztül az volt a célunk, hogy felfessük a 2023-as hétköznapok létbizonytalanságait, és hiteles képet adjunk a mai fiatalság helyzetéről, problémáiról.”

Ha szereted az alter és indie rockot, a Palace Lavina című új albuma Neked szól. A lemez első videóklipje, a Madách tér már megtekinthető a YouTube-on, és hamarosan érkezik a Hajnal klipje is.

 

 

Linkek:

YouTube
Spotify
Apple Music
Instagram
TikTok
Facebook