zenesz_logo.pngA The Wallkids leforgatta legújabb klipjét a Mindenki valaki akar lenni című dalhoz.

A punk-rock srácok képi világ, és hangulat tekintetében is megidézték, a régi 90-es évek videóklipjeinek hangulatát. A kisfilmet Szabó Norman követte el, aki már évek óta a zenekar barátja, és videósa. A klip két részből áll, az egyik a szűk életteret szimbolizáló zenekari jelenetek, a másik a szabadság életérzését felvonultató, fiatalokból álló, gördeszkás és biciklis csapat. A videóban látható egy gördeszkás lány Eliza, aki a klip kedvéért még egy hatalmas esést is bevállalt.

Az extrém sport csapat, lelkesen vetette bele magát a forgatásba, és örültek, hogy újra összeáll a két régi életérzés, a punk-rock, és a deszka-BMX kombó. Annyi újítás van a történetben, hogy a mára népszerűvé vált roller is szerepet kapott a klipben.

„Először kicsit idegenkedtem a roller bevonásától a klipbe, de a forgatás alatt rájöttem, hogy ha 90-es években népszerűbb lett volna a roller, simán együtt pörögtek volna a deszkásokkal, és BMX-esekkel” – nyilatkozta Gibbon, a The Wallkids énekese.

 

 

A forgatás nem volt zökkenőmentes, hisz egy „jókedvű” lakó, ráhívta a stábra rendőrséget, igazoltatták a stábtagokat, őrizetbe vétel nem történt!

A The Wallkids folyamatosan írja a dalokat, és keményen próbálnak a koncertekre.

Facebook
Spotify