zenesz_logo.pngMájus 12-én az Instant-Fogas Komplexumban koncertezik a Hungarian Rhapsody – Queen Cover Band.

A Hungarian Rhapsody formációt 2015-ben, Gellén István (basszusgitár) azzal a céllal alapította, hogy a Queen együttes dalait élőben, hitelesen szólaltassa meg. 2018-tól Takáts Máté (Yewo) lett a zenekar frontembere. Innentől egy igen termékeny időszak következett (SZIGET, EFOTT, Bakáts Feszt), számos nagyszabású rendezvényen játszottak bel- és külföldön egyaránt, de 2022 végén Máté és a zenekar útjai elváltak.

csoport 1.750x

 

Hosszas meghallgatások után, 2023-tól a Hungarian Rhapsody új frontembere Scheich Dávid (Fugato Orchestra, Mézing zenekar), akit a közönség, a Magyarországon nagy sikerrel futó We Will Rock You musical főszereplőjeként (Galileo Figaro) ismerhet. Játszott a Madách Színházban, illetve a Vámpírok bálja musicalben is. Dávid, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett mesterdiplomával. Szerencsés egybeesés, hogy a Queen zenéje nagyon közel áll hozzá, ahogyan egyébként az együttes minden tagjának életében meghatározó a legendás brit zenekar. A zenekar felállása Scheich Dávid - ének/zongora/gitár, Dakos Lilla - zongora/vokál, Váradi Valentin - gitár, Papp Gáspár – dob/vokál, Gellén István - basszusgitár.

 

A Hungarian Rhapsody új videóját a Csend Stúdióban rögzítette. A felvétel érdekessége, hogy a dalokat egyszerre játszotta fel a zenekar. Aki élőben is szeretné meghallgatni a produkciót, az május 12-én az Instant-Fogas Házban megteheti. Érdemes követni a zenekar Facebook oldalát is, mert a nyáron sok helyen lépnek fel, és a koncertnaptáruk folyamatosan bővül.

Május 12. Instant-Fogas Ház esemény
https://www.facebook.com/events/590695879356087/?ref=newsfeed

Facebook
https://www.facebook.com/hungarianrhapsodyband

YouTube
https://www.youtube.com/@hungarianrhapsody-official8028

Instagram
https://www.instagram.com/hungarianrhapsodyband/