zenesz_logo.pngA deathcore hősök Tryannatophia és Aeons Of Oblivion című lemezeikkel meghódították a death metal színteret, most pedig új lemezzel emelik a tétet.

A Heritage budapesti lemezbemutatója május 13-án lesz a Dürer Kertben, a zenekart pedig a szintén remek Exortionist, a Dagger Threat és az Abbie Falls kísérik.

A rotterdami Distant egyesíti a hiperdiszonáns downtempo deathcore-t, a csapkodó, brutális metalt és a beatdownt, hogy megalkossák a heaviness kegyetlen világát, mindezt a saját mitológiájuk köré csavarva. A zenekar 2014-es megalakulása óta erős és energikus élő előadásaikkal, valamint Tyrannotophia és Aenos Of Obvilion c. albumjaikkal meghódította a keményzenei világot.

Több európai és amerikai turné van a hátuk mögött, többek közt olyan zenekarok vendégeként, mint a Lorna Shore vagy a Suicide Silence. Mindent egybevetve, a banda az évek során bebizonyította, hogy erős gerincét jelentik a deathcore közösségnek, mindezt pedig a több milliós online stream és a több ezres rajongói tábor is bizonyítják. A Distant társaságában érkezik az Extortionist, az Abbie Falls és a Dagger Threat is.

 

 https://www.facebook.com/DistantOfficial