zenesz_logo.png



Közel három évnyi érlelés után novemberben megjelent a The Trousers Animal Gun című nagylemeze.

Ez a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó zenekar hatodik albuma, amelyen 10 dal kapott helyett. A Music Fashion gondozásában megjelent korong itthon és külföldön is rendkívül kedvező fogadtatásban részesült, legutóbb például a HammerWorld Metal & Hard Rock kritikusa értékelte 10/9 pontosra a zenekar teljesítményét. A szintén novemberi sikeres A38-as lemezbemutatót követően a fiúk pár hete a Barba Negra Red Stage ezer fős közönségének játszottak a Junkies előtt.

Március közepén pedig elstartol közép-európai miniturnéjuk, a Monarchy Madness II. Pár évvel ezelőtt Monarchy Madness címen fogott össze az együttes a bécsi Reverend Backflash-el, valamint az ostravai Degradace zenekarral, és együtt járták végig Ausztria, Magyarország, Csehország, továbbá Szlovákia rock-klubjait.

 

Degradace 700x

Degradace

Idén az osztrákok pihenőszünete miatt a hagyományt a The Trousers és Csehország első számú punk-rock’n’roll produkciója, a Degradace viszi tovább. A produkciók így két hétvége alatt a négy ország öt városában lépnek fel, helyi bandák kíséretében. Az első koncertre Budapesten, a Robotban kerül sor március 16-án, csütörtökön, ahol vendégként a szintén budapesti garázsrock-formáció, a Strompopper csatlakozik hozzájuk.

A Monarchy Madness II. március 17-én Bécsben, március 18-án pedig a szlovákiai Trencsénben folytatódik. A miniturné április közepén ér véget Csehországban, amelynek során a The Trousers és a Degradace Prágában, továbbá Jindrichuv Hradecben játszik helyi erőkkel megtámogatva.

 

 

ESEMÉNY A ROBOTBAN: https://fb.me/e/2F4c3LkTh

THE TROUSERS PLATFORMOK:         

https://thetrousersband.com/hu/

https://www.facebook.com/thetrousers

https://open.spotify.com/artist/61XARqeYgeb8UoTOz7lNVC

https://www.youtube.com/user/MrSharpshooter1969/

https://www.instagram.com/the_trousers/

DEGRADACE PLATFORMOK:

http://www.degradace.cz/

https://www.facebook.com/degradace

https://www.instagram.com/degradaceofficial/