zenesz_logo.pngTavaly júliusban rögtön két dallal debütált a Tornóczky All Access, készül első lemezük, közben tavaszi turnéra indulnak.

A rock-blues zenekar immáron több mint húsz felvételt publikált a legnagyobb videómegosztón, többek között egy stúdió session sorozatot is olyan fantasztikus előadókkal kiegészülve, mint Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, vagy éppen László Attila. A dinamikus, autentikus, sallangmentes produkció fontosnak tartja tehát a gyökereket, számukra minőséginek, előremutatónak tartott előadók, zenészek (Póka Egon, Hobo) lábnyomaival haladnak saját zenei útjukon. Szeretnének fontos üzeneteket, értékeket átadni a fiatal nemzedék számára, illetve erőt adni annak a generációnak, akik ezeken a csodás zenéken nőttek fel.

 

TAA BARBANEGRA 750x

 

A zenészek jelenleg sem pihennek, gőzerővel készül az első saját lemezük, amely még az év során megjelenik. Amíg megérkeznek az első előfutárok, a közönség élőben láthatja a csapatot, hiszen Nagy Ricsi (ének), Temesi Berci (basszusgitár), Zombori Atus (dob), továbbá a névadó gitáros, a Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese, Tornóczky Ferenc tavaszi turnéra indul.

A fiúk március, valamint április folyamán olyan városokba látogatnak el, mint Gödöllő, Tata, valamint Szentendre. Az i-re a pontot pedig a fővárosban, a Barba Negra Blue színpadán teszik fel. A Gitár Ünnep eseményen olyan kiválóságok emelik még majd az este fényét, mint Dandó Zoli, Lukács Peta, vagy éppen Maróthy Zoli.

 

 

TORNÓCZKY ALL ACCESS TAVASZI TURNÉ ÁLLOMÁSAI:     
Március 17. - Trafó Club, Gödöllő.    
https://fb.me/e/5qENWJaMU
Április 14. - Peron Music Club, Tata. 
https://fb.me/e/8oeuBLe22
Április 15. – Barlang, Szentendre.     
https://fb.me/e/3kIKkAsUO
Április 22. - Barba Negra, Budapest.
https://fb.me/e/4dvpxm24b
JEGYEK: https://jegy.rock1.hu/gitarunnep_tornoczky-all-access_20230422?fbclid=IwAR0K2CWJSefz4HXpd4xKaR6BYljXbbDFzqplhF5UlVa4rEcplRCSmoa5L2A