zenesz_logo.pngVégre megjelent az első dal az Abbey Road-i stúdióban felvettek közül.

A Dirty Slippers zenekar 2021 nyarán dolgozott a Beatles által legendássá váló, Abbey Road stúdióban, ahol több éves közös együttműködés után végre találkoztak és dolgozhattak személyesen is George Shilling producerrel, valamint Neil Dawes hangmérnökkel, aki a legutóbbi Ed Sheeran lemezen is dolgozott. Az Abbey Road-i felvételéről vlog is készült:

 

 

Az Honest Kid című első szerzemény pedig már több angol rádióban és a héten már Ausztráliában is bemutatásra, valamint rotációs játszásba került.

Elsőként a független, nagy lemezkiadói háttérrel nem rendelkező előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatta be a Talent Vault Show című műsorban, majd a manchesteri Hive Radio tűzte premierre a Dirty Slippers újdonságát, a Beautiful Indie Show-ban. Ezt követően a Black Country Radio Birmingham az elmúlt héten a Hét Dalának választotta a dalt, mától pedig az OSTM Manchester, valamint a 89.5 Valley FM Canberra, az ausztrál főváros egyik népszerű rádiója is műsorára tűzi a szerzeményt.

 

IMG 2552 750x

 Neil Dawes, Ferenczi Bebi, George Shilling

 

Az Honest Kid egyébként a Dirty Slippers legismertebb szerzeményének, a YouTube-on már 317 ezer megtekintés fölött járó, Rendetlen gyerek című dalnak az angol változata. 

 

 

A zenekar Tiktok oldalán több videó is elérhető a zenekar külföldi premiereiről: //www.tiktok.com/@dirtyslippersband
Facebook: https://www.facebook.com/dirtyslippers

A borítófotón Lobó-Szalóky Lázár és George Shilling