zenesz_logo.pngIndul a dal címével azonos Szeszélyes turné: márciusban Debrecen, Veszprém, Tatabánya és Szombathely állomásokkal.

Szeszélyes című dalukhoz forgatott nemrég egy eklektikus trash klipet a zenekar, ami hamar új közönségkedvenc lett: a koncerteken a rajongók már az első pillanattól Vikivel együtt éneklik a dalt, a streaming felületeken listavezető a Margaret dalok között, és a Petőfi Chart heti magyar listáján is Top 1 hetek óta.

A dalt hamarosan országos turnéra is viszik: indul a Szeszélyes turné márciusban debreceni, veszprémi, tatabányai és szombathelyi állomásokkal. A zenekar előtt vendégzenekarként a Hangfoglaló Program által is támogatott zenekar, a Pandóra Projekt lép majd fel, akiknek nemrég jelent meg az első albumuk, körbe-körbe karikába címmel.

 

 

Oroszlánüvöltés, cimbalom, zuglói kiskocsma, barna medve, csipkefüggöny, focimeccs – ez mind megfér a Szeszélyes klipjében, ahol Lábas Viki még egy kocsi tetején is táncol. Maga a rendező, Miki357, sőt még Beton.Hofi is cameozik egyet a klipben. 

„Örülök, hogy csináltunk egy olyan dalt, amiben nem vesszük magunkat túl komolyan” – kezdi Füstös Bálint, a zenekar gitárosa. „A kedvenc részem a felvétel során az volt, amikor Fonyódon a fenti szobában együtt üvöltöttük fel az utolsó refrén nanázós, kiabálós részét. Új hangszereket, hangszíneket is használtunk, az intróban Viki klarinétozik, én nejlon húros gitárom játszom a kíséretet, a kocsmahangulatot pedig a cimbalommal próbáltuk belecsempészni a dalba.”

„Ezt a hangulatot tükrözi valahol a dalhoz forgatott klip is” – folytatja Lábas Viki. „Imádom a trasht, számomra kifejezetten üdítő volt ez a forgatás a pálinkázással, kiskocsmákkal, folyamatos improvizálással. Semmit nem terveztünk el előre, nekiindultunk a rendezőnkkel, Miki357-tel és egy kis kézikamerával, és felvettük, amit épp jónak láttunk. Ebbe belefért az állatkert, a kocsin éneklés vagy épp a mosdóban táncolás is.”

Szeszélyes klubturné

 https://tixa.hu/margaret-island-szeszelyes-turne

március 4. Debrecen, Roncsbár

március 10. Veszprém, Expresszó

március 17. Tatabánya, Roxxy

március 18. Szombathely, MMIK

https://www.facebook.com/margaretisland/

www.goldrecord.hu