zenesz_logo.png



A Måneskin megjelentette várva várt harmadik albumát RUSH! címmel.

A korong #1 pozícióban debütált 7 országban (köztük Olaszországban, Franciaországban, Japánban, Belgiumban és Hollandiában), és top 5-ben további 10 országban (például Nagy Britanniában, Németországban, Finnországban). Hazánkban is sikeresen indított – #1 helyen nyitott a Hivatalos magyar slágerlisták 2023/4. heti Album Top 40 összesítésén. A RUSH! premierje óta rendíthetetlenül hasít: jelenleg 12 országban listavezető, 16 helyen pedig a top 5 tagja. A Billboard Top Alternative Albums-lista élét is meghódította, a streaming felületeken pedig több mint 500 milliószor kattintottak rá.

Hallgasd vagy vásárold meg az albumot ITT

A lemezen megtalálhatók a korábbi SUPERMODEL és a THE LONELIEST című slágerek, valamint a legújabb kislemezdal, a GOSSIP is, Tom Morello közreműködésével. A track megjelenése után azonnal az iTunes eladási lista #1 pozíciójába ugrott 20 országban, és top 20-as pozíciót ért el további 39 helyen. A zenekar a felvételt nemrég Jimmy Fallon ikonikus műsorában is előadta élőben. A sikerszériának pedig még közel sincs vége: a Måneskin a vasárnap tartott Grammy-díjátadón A legjobb új előadó kategóriában is versenyre kelt. *

 

 

A RUSH! című album producerei nagyrészt Max Martin és Fabrizio Ferraguzzo voltak, a 17 dalos műremeket Los Angelesben, Olaszországban és Tokióban vették fel. A korongon angol és olasz nyelvű dalok egyaránt hallhatóak, köztük a korábban megjelent kislemezek is, a kaliforniai hangzást és fülbemászó modern rock groove-okat felvonultató SUPERMODEL, a hihetetlen MAMMAMIA, és a nagy ívű, old-school rockballada, a THE LONELIEST.

 

 

A megjelenésre a banda egy esküvővel egybekötött partit adott Rómában, a Palazzo Brancaccióban, abban a városban, ahol a Måneskin személyes és zenei kapcsolata megszületett a tagok között. A négy bandatag, Damiano David, Victoria de Angelis, Thomas Raggi és Ethan Torchio szimbolikusan összekötötte az életét a többiekkel egy négyes esküvő formájában, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak annak örömére, hogy a zenekar egyre jobban meghódítja a világot és újabb szédítő magasságokba ér. A bulira meghívtak minden olyan embert, aki kulcsfontosságú volt a sikerükben és rock iránti szeretetükben, köztük a ceremóniamesteri szerepet is játszó Alessandro Michelet, valamint olyan hírességeket, mint Baz Luhrmann, Machine Gun Kelly, Paolo Sorrentino, Sabrina Impacciatore és sokan másokat.

 

VFiKywtc 550x

 

Az album érkezésével egy időben folytatódik a LOUD KIDS világkörüli turné is. A 2023-as turnédátumok februártól májusig tartanak, mely idő alatt 32 dátumon több mint 500.000 rajongó előtt fognak játszani. A rajongók legnagyobb örömére a zenekar Magyarországra is ellátogat – május 16-án a Budapest Arénát töltik majd meg kirobbanó energiájukkal

* A Best New Artist kategóriát végül Samara Joy nyerte meg.

https://www.facebook.com/maneskinofficial