zenesz_logo.pngA szám az ALICE c. nagylemezen található, és a korább két single (in my head és baby) vizuális folytatása.

Claudia Balla nemzetközi eredményeket is elért hazai énekes-dalszerzőnk. Dalai már a világ számos országában elhangzottak és előkelően szerepeltek dalszerzői versenyeken. Gyakran komoly és érzékeny témákról, mint például a nők társadalmi helyzetéről vagy a klímaváltozásról szólnak a szerzeményei.

A modern hangvételű, elektronikus alapokra épülő második nagylemeze, a Fire, Svájcban, Németországban és az Egyesült Királyságban is megjelent. Turnézott az Egyesült Királyságban, fellépett többek között Franciaországban és Svájcban. A jazzes, többnyire akusztikus dalokat tartalmazó bemutatkozó albuma, az Enough 2013-ban jelent meg. A szóban forgó lemezen olyan neves hazai zenészek működtek közre, mint Bolyki Balázs, Hárs Viktor, Szirtes Edina Mókus és a Wellhello-s Diaz.

A három videóklip összefűzve egy szerelmi történetet ábrázol, amelynek lezáró fejezete a legújabb nóta. A főszerepben ismét Kovács Gábort láthatjuk, ahogy egy erdőben bolyong, s keresi a kiutat. Az erdő az elmúlt kapcsolatának szimbolikus megjelenítése. A lemez maga egy utalás az Alíz Csodaországban c. műre. A videó ismét a Rózsa-fivérek munkája, melyet ezúttal Szilvásváradon forgattak.

 


Zene, szöveg: Balla Bettina Claudia
Hangszerelés: Djamel Cencio
Kiadó: MBP
https://www.facebook.com/ClaudiaBallaOfficial