zenesz_logo.pngAz angol rockegyüttes, a New Order 1985-ös, Low-Life című albumának új, limitált kiadású box szetje érkezik 2023. január 27-én.

A gyűjteményben több, korábban kiadatlan hanganyagot és ritka élő előadást találhatunk, valamint olyan sikerdalokat is fellelhetünk, mint a The Perfect Kiss, és a Sub-Culture, valamint a Shellshock című, nem albumos számot, amely a Pretty in Pink filmzenéje.

A dobozos készlet egy 180 grammos vinyl LP-t, két CD-t, két DVD-t és egy könyvet tartalmaz. A második CD korábban kiadatlan mixeket és más dalok alternatív verzióit gyűjti össze, beleértve a nyers változatokat és úgynevezett „Writing Session Recordings” felvételeket.

A két DVD-n szerepel egy korábban kiadatlan előadás a belgiumi The Manhattan Clubból, valamint ritkán látott élő előadások is megtekinthetők a Rotterdam Arénából (Hollandia), az International Centerből (Toronto, Kanada) és a BBC által forgatott Whistle Test at The Hacienda 1985-ös műsorából. A bakelit a saját, eredeti „nehéz pauszpapír” csomagolásában pihen, amelyet Peter Saville tervezett, a CD-t pedig ennek másolataként csomagolták be. A doboz egy keményfedeles könyvet is tartalmaz, benne ritka fotókkal és egy, a zenekar tagjaival készített, új interjúval.

 

 https://www.facebook.com/NewOrder

Forrás: Magneoton