zenesz_logo.pngAz est záróakkordja Tudósok együttes koncertje lesz, amely egy nemzetközi hírű elmegyógyászati intézetben eltöltött két hetük alatt formálódott akut diszkóműsorrá.

 "A karácsonyi csodavárás tartja népességünkben egész évben a lelket, amit csodák csodájára idén sem tud elrontani se infláció, se háború, se baj, se gyűlölet. Viszont miután megtörténik a csoda, rádöbbenhetünk, hogy a bejgli-mérgezéstől már alig tudunk lábra állni, szeretteinkkel, akikkel pedig oly jó volt együtt lenni, most már leginkább bokszolni szeretnénk, s elmenekülni előlük valahová, ahol rettenetes zajban üvöltözve, felszabadult társaságban, a legtisztátalanabb gondolatokkal a fejedben és a zsebedben vetnél véget az átszellemült zsoltárénekléssel töltött időnek. Ebből a kényes helyzetből akkor jöhetsz ki jó, ha ellátogatsz egy olyan tudományos rendezvényre, ahol lehetőséged nyílik minden beszorultságból kiszabadulnod, gyönyörű férfiak és nők várnak rád, hogy a csodálatos zenéről és látványról ne is beszéljünk. Ugyanis a nemzetközi szupersztár Shane 54 külön erre az alkalomra készült másfél órás őrületes szexi videófolyamában lubickolhatsz majd, de ne fussunk ennyire előre."

 

tudosok5 750x

 

Az estet a szibériai munkatáborok környékén alakult Makarenko együttes nyitja, s a név bizony kötelez, a formációban a munkahelyüktől nemrég megvált tanárok játszanak trash-punkot a legizzóbb szabadságvággyal.

Kardos Horváth János hazánk nem csak egyik leghitelesebb pop-sztárja, hanem legjobb költője is, aki ezen az estén minden szívet összetörő és minden agyat beizzító sorokkal szögezi majd a plafonhoz a boldogságtól a mellkasodból kiugró szívedet.

Az est záróakkordja pedig a Tudósok együttes különleges koncertje lesz, amely egy nemzetközi hírű elmegyógyászati intézetben eltöltött két hetük alatt formálódott akut diszkóműsorrá, amelyben legszebb és legkedveltebb dalaikat alakították át Zámbó Jimmy revüműsorrá. Az ő koncertjük mögött zubog majd Niagaraként Shane 54 videója, amely már most biztosítja a fesztivál-kedvenc minősítést.      

Bejgli-bokszgála
Instant-Fogas Komplexum 2022. december 26., 19.30
Esemény: https://www.facebook.com/events/439327505035832
Jegyek: https://tixa.hu/instant-20221226