zenesz_logo.png



Görbe tükör a közösségi média függőknek – az EVERFLASH idén már a harmadik klipjével lepi meg a közönséget.

A hazai színtér talán egyik legjobb feltörekvő modern metal bandája új szerzeményében bátrabban nyúl az elektronikához és egy már-már disco metal dalt filmesít meg. A srácok eddig megjelent dalai mind kicsit eltérő stílusúak, ami elmondásuk szerint tökéletesen példázza azt a zenei sokszínűséget, amit képviselni szeretnének.

„A dal maga egyfajta görbe tükör a világunkban élő közösségi média függő réteg felé, ami sajnos sokakat érint. Ami szomorú ebben a jelenségben, hogy a nagy lájkvadászattól torzulhat az emberek énképe, a kapcsolatokhoz való hozzáállása. Nehéz eldönteni, hogy ki az, aki valóban barátilag és ki az, aki csak érdekből nyomja a pozitív megerősítést, miközben élőben teljesen másként viszonyul az illetőhöz. Sajnos egy idő után egy-egy ember beleragadhat ebbe az „Álomvilágba”, ahol számára minden tökéletes és mindezt maga is elhiszi. Igyekszik a csillogást, a felsőbbrendű hamis képet fenntartani, amit jobb esetben a körülötte lévők észre is vesznek és segíteni tudnak neki. Ezzel a dallal azt szeretnénk jelezni, hogy mi is észleltünk párszor ilyet, és üzenjük, hogy ideje lenne felébredni ebből az Álomvilágból és valódi értéket teremteni, mert az mindenkinek jobban áll.”

 

 

A dal létrejöttében most is a hazai rock és metal zene számos kiemelkedő alakja vett részt.  A gitárok felvételeinél Vermes András (Leander Kills) segédkezett, az énekek a Grenma Stúdióban készültek, Botlik Matyi (The Grenma, Kies) szakértelmével, a zseniális keverésért és masteringért pedig Kiss Jocónak (Nova Prospect) jár ismét az elismerés.  A klip operatőre Koncz Gergely és Bálint Tamás volt, az utómunkát Koncz Gergely készítette.  

Minden további infó a zenekarral kapcsolatban ITT!