zenesz_logo.png



A félig magyar, félig amerikai származású, fiatal énekesnő, CARI első single-je szeptemberben jelent meg, és most végre megérkezett a hozzátartozó klip is.

A friss hangzású pop-punk dal, a glad ur gone szövege személyes élményeiből merít, és a múltbeli toxikus kapcsolata okozta sebeket, nyomokat dolgozza fel benne. A videó egy klasszikus imidzsklip, amit részben a debütálás, részben pedig a dal témájának személyessége indokol, és közrejátszik az is, hogy az énekesnőnek már korán fontossá vált, hogy külsőségekben – például öltözködésében – is kifejezze extrém, néha akár polgárpukkasztó stílusát.

„Alapvetően közösen ötleteltünk a rendezővel, abban viszont biztos voltam, hogy elsőre mindenképp imidzsklipet szeretnék kihozni, hogy kicsit jobban bemutathassam magam” – mondja CARI. Fontosnak tartották ugyanakkor, hogy a stílus kifejezése mellett a dal témája is megjelenjen a képi világban:

„A klip látványvilága két részre osztható: a fehér hátteres, direktben kamerába éneklős részekhez főként a 2000-es évek eleji punk klipekből merítettük az inspirációt, a fonalas rész pedig már a szövegre is reflektál. Ezekben a jelenetekben szerettük volna vizuálisan visszaadni azt az érzést, ahogy belegabalyodtam egy mérgező kapcsolatba, és azt, ahogy ebből a végén kiszakadtam.”

 

 UPDATE: A videó december 20-tól lesz elérhető.

CARI persze egy percre sem áll meg: aktívan dolgozik első EP-jén, és úgy tűnik, hamarosan nem csak angolul hallhatjuk őt, hiszen januárban droppol egy magyar nyelvű kollaborációja egy másik fiatal, feltörekvő tehetséggel.

https://www.facebook.com/c4rii

Fotó: Dévai Csaba