zenesz_logo.pngTegnaptól a nagyobb hírlapárusoknál már kapható a Zenész Magazin legfrissebb, 235., decemberi száma interjúkkal, zenei hírekkel, tesztekkel, technikai újdonságokkal, lemezajánlóval.

235 01 650x

 

Decemberi számunkban is három interjút találtok. Az első a közelmúltban alakult szupergroup, a godfater. két muzsikusával Tátrai Tibusszal és Szebényi Danival készült. Mi valóban kíváncsiak voltunk hogyan mesélnek a zenekar létrejöttéről, reméljük az olvasókat is érdekli.

Második interjúnk egy kicsit rendhagyó, mert ezúttal nem egy zenészt vagy énekest kérdeztünk, hanem Vígh Arnold zenei producert, aki persze maga is muzsikus, dalszerző, hangmérnök. Érdemes elolvasni az interjút, mert Arnold pontosan és közérthetően foglalja össze a produceri munka lényegét és lényegbevágó meglátásai vannak a hangszereléssel, keveréssel kapcsolatban is.

Áron Andrással már 2019-ben beszélgettünk, akkor még az Apey and the Pea formáció kapcsán. Azóta eltelt pár év, és András pályafutásában is történtek fordulatok, erről és amerikai tapasztalatairól mesél az interjúban.

Öt tesztet közlünk decemberi számunkban, ezek közül kiemelnénk az Andy Timmons Premium sorozatú Ibanez ATZ10P STM signature gitárjáról szóló írást. Tesztet olvashattok a Line 6 Catalyst 100 kombóról, ahogyan az írásból kiderül, ez az erősítő a Line 6 Helix világának kivonata kombó változatban, megfizethető áron. Érdekes lehet a talán kevésbé ismert AIAIAI cég moduláris TMA-2 Studio fejhallgatójáról készült teszt is, melyen keresztül az egész fejhallgató családot is megismerhetjük. Megvizsgáltuk a Fender Made In Japan Straocaster Floyd Rose gitárt is és megosztjuk tapasztalatainkat ezzel a különleges gitárral kapcsolatban is. Szintén teszteltük a Boss Dual Cube LX Mini desktop erősítőt, ami méretét meghazudtoló sztereó hangzást produkál, otthoni gyakorláshoz ideális eszköz.

Az felsoroltakon kívül persze még számos további technikai és zenei hír is olvasható az aktuális Zenészben, amit multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 795 forintos áron.

Aki pedig szeretné megkapni a minden páros hónap elején megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazint mindössze 4500 forintért egy éven keresztül, postaköltség nélkül, az weboldalunk Előfizetés menüpontjára klikkelve pár kattintással, regisztráció nélkül is előfizethet magazinunkra, sőt már egyes lapszámokat is meg lehet rendelni ezen a felületen.

Az új előfizetési lehetőség mellett továbbra is megrendelhető a Zenész Magazin hétfőn és csütörtökön akár telefonon is, az 1-453-1040 számon, Holló Tibor kollégánknál.