zenesz_logo.png



Mostanában ritkán lehet színpadon látni Jónás Vera énekes-dalszerzőt és zenekarát, de amikor van erre lehetőség, biztos, hogy valami különlegesre készülnek.

Az áprilisi Katona József Színházban tartott lemezbemutató koncert után, december másodikán pénteken, a Magyar Zene Házában vár mindenkit különleges élmény.

A Belső Tenger koncert nem csak amiatt különleges, mert újra a fővárosban láthatjuk az Experimentet, hanem azért is, mert öt vendéggel egészül ki a felállás.

Subicz Gábor - trombita
Ülkei Dávid – szaxofon
Farkas Mihály – cimbalom
Kántor Balázs – cselló
Gazda Bence – hegedű

A koncert zenei rendezője Subicz Gábor, akivel Jónás Vera a Subtonesban is együtt dolgozik, illetve a Tiger, Now! lemez megjelenésének évében egy Rumbach Zsinagógában tartott koncerten is hallhatta őt a közönség nem megszokott felállásban zenélni a Jónás Vera Experimenttel. Az akkori lemez dalai mellett az idén megjelent HOLD számait is teljesen új köntösben hallhatja a közönség a mostani koncerten.

 

Az eseményre még néhány jegy elérhető, amire érdemes lecsapni, hiszen nem mindennap látni 10 fős felállásban a Jónás Vera Experimentet. December másodikán a Magyar Zene Házában viszont van erre lehetőség.

A koncertre jegyek itt érhetőek el.
Facebook esemény