zenesz_logo.pngOroszlánüvöltés, cimbalom, zuglói kiskocsma, barna medve, csipkefüggöny, focimeccs - ez mind megfér a Margaret Island új klipjében.

Eklektikus klippel jelentkezik a Margaret Island, amit Szeszélyes című új dalukhoz forgattak. Lábas Viki még egy kocsi tetején is táncol, maga a rendező, Miki357, sőt még Beton.Hofi is cameozik egyet a klipben.

„Örülök, hogy csináltunk egy olyan dalt, amiben nem vesszük magunkat túl komolyan” – kezdi Füstös Bálint, a zenekar gitárosa. „Viszonylag régen, még a fonyódi karanténunk alatt született a dal egy esős napon, amikor már kellően régóta éltünk összezárva. Eljött az a pont, amikor nem volt kedvünk a fegyelmezett munkához, egyszerűen elkezdtünk zenélgetni, lelazultunk és formabontó módon gördült ki belőlünk a dal. Később Szepesi Matyival ötleteltünk a szövegen, Toldi Miki producerünkkel pedig rögzítettük az anyagot. A kedvenc részem a felvétel során az volt, amikor Fonyódon a fenti szobában együtt üvöltöttük fel az utolsó refrén nanázós, kiabálós részét. Új hangszereket, hangszíneket is használtunk, az intróban Viki klarinétozik, én nylon húros gitárom játszom a kíséretet, a kocsmahangulatot pedig a cimbalommal próbáltuk belecsempészni a dalba.”

MI 700x

 

„Ezt a hangulatot tükrözi valahol a dalhoz forgatott klip is” – folytatja Lábas Viki. „Imádom a trasht, számomra kifejezetten üdítő volt ez a forgatás a pálinkázással, kiskocsmákkal, folyamatos improvizálással. Semmit nem terveztünk el előre, nekiindultunk a rendezőnkkel, Miki357-tel és egy kis kézikamerával, és felvettük, amit épp jónak láttunk. Ebbe belefért az állatkert, a kocsin éneklés vagy épp a mosdóban táncolás is.”

 

 

A zenekar nyáron már néhány koncerten játszotta is a dalt, amit a közönség máris a szívébe zárt: az első sorokban már meg is tanulták a szöveget nyár végére.

A zenekar idei utolsó budapesti nagykoncertje december 17-én, az Akvárium Klubban lesz.
Részletek: https://www.facebook.com/events/1245997586249397/
www.goldrecord.hu