zenesz_logo.pngAz nem kérdés, hogy jelenleg a legnépszerűbb zenei műfaj a világon a rap. A rétegműfaj jövőre lesz 50 éves, amit az AC is rendesen meg fog ünnepelni.

Idén azonban, szemben a trenddel Ricsipí és Qka MC 19 dalból álló, táncos slágercsokrot kötött korábbi sikerei átdolgozásából. Menő elektronikus DJ-k és producerek remixelték meg a legsikeresebb Animal Cannibals dalokat. Csak pár név a hosszú listáról: BanDJ, Kid Fuente, Lennard, Delighters, Berry Pappa, Effendi, Whiteboy, DJ Pozsi, Palo, Gzoo.

Az album simán lehetne az év dance lemeze is, vagy akár az év sportlemeze, hiszen a gondosan válogatott dalok gyorsuló tempóban követik egymást. Így akár egy kiadós edzés zenei alapja is lehet a korong! A CD már előrendelhető!

 

https://mgrecords.hu/node/265566
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_animal-cannibals-dance-cd-1399989.html

 

Qka MC: „2022-ben újra ellátogattunk azokra a kultikus VIII. kerületi helyekre, ahol 27 évvel az eredeti verziót felvettük. Az új verzióban DJ Palo szerepel helyettünk, aki egyik gyerekkori kedvencét remixelte maivá”. 

 

 

 

Ezt a dalt talán még többen ismerik, mint a Takarítónőt. Sőt, komoly esély van rá, hogy Náksi Attiláék átdolgozása után az új generációk is hivatalos afterparty himnusszá avassák. Bátran kijelenthetjük, hogy ez a világ legegyszerűbb Animal Cannibals refrénje!

 Hazafelé az út veszélyes (Naksi x Erik Ray remix)
Premier: 11.25. 18:00

 https://www.facebook.com/AnimalCannibals