zenesz_logo.pngNovember 19-én, szombaton mutatja be a GranCanada az I II III címet viselő kislemezét a GranCanada.

Az alternatív R&B-t játszó GranCanada két évvel Fénytörés című nagylemeze után jelentkezik új anyagával, amit koncerteken még nem hallhatott a közönség. A zenekar egy aktív időszak elején vetette bele magát az alkotói munkába, a nyári koncert szezonban megfordultak a Budapest Parkban, a Belfeszt színpadán, illetve sok fesztiválon is, de a legfontosabb élményeik között szerepel a friss anyag alkotása is az elmúlt nyárból.

BÖBE credit Rédling Hanna 450x

Böbe - Fotó: Rédling Hanna

„Számunkra mindig különlegesek ezek az elvonulások. Néhány napot együtt töltünk, zenélünk és semmi mással nem kell foglalkoznunk. Idén több ilyen alkalomra is sort kerítettünk, nyár elején pedig úgy gondoltuk, hogy kihívás elé állítjuk magunkat. Minden nap egy új dalt kellett összeraknunk, amihez csatlakozott három nagyon kedves alkotó barátunk, BÖBE, Zsüd és Erdei Sára vagyis sara isthatyou” – meséli a zenekar az anyag születésének körülményeiről.

A most szombati koncerten nem csak az új, 3 nap alatt egy alkotótáborban készült EP kerül bemutatásra, de a zenekar a szokásos őszi születésnapi ünneplését is ezen az este tartja. Új dalokkal, a kislemez vendégei közül Zsüd és sara isthatyou szereplésével, és a régi dalok újra gondolt verziójával is készül a zenekar az eddigi legnagyobb önálló bulijára.

A koncertre jegyeket itt találsz.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1245079169637567
Címlap fotó: SzollárZsófia