zenesz_logo.png



Elmondásuk szerint aztért jöttek a földre, hogy magyar nyelven, blues-rockos dallamvilággal írjanak maradandó és egyben rádióbarát slágereket.

A Jazztelen 2014 óta teszi a dolgát – egyre nagyobb sikerrel. A banda 2016 év elején nagy erővel robbant a köztudatba, a Kowalsky meg a Vega előzenekaraként egy országos turnén. A Jazztelen bemutatkozó lemezén - A végtelenbe és még tovább - Bűdi Szilárd énekes-dalszerző, basszusgitáros, szájharmonikás, Géczy Viktor gitáros és Kottler Ákos dobos úgy idézték meg a klasszikus rock életérzést, hogy közben nem egy retró buliban érzi magát az ember. A power trió friss, energikus és lendületes, mint egy jó kávé a reggeli ébredés után. A dalaik ötvözik a korai 70-es, 80-as évek klasszikus rock életérzését a modern hangzásvilággal, így a végeredmény dallamos, rádióbarát blues-rock. Második albumuk 2019-ben jelent meg Rocksztárok bűne címmel. 2022 őszén Géczy Viktort Bűdi Laci váltotta a gitáros posztján és ezen az estén már a megújult felállásban állnak színpadra és új dalokra is számíthat a közönség.

 

 

Jegyek 2022. október 26-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a TIXA jegyrendszerében!

Helyszín: Muzikum
Időpont 2022. november 17. 20.00
Kapunyitás:  19:30

A Muzikum közleménye:
Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket!

https://www.facebook.com/Jazztelen