zenesz_logo.pngIndul az Ortega Guitars Magyarország és az Árkádia Hangszerbolt saját gyártású online szériája, az Ukulelepercek CéAnne-nal II. évadja!

Az új sorozat az újrakezdőket, illetve azokat az ukulele játékosokat célozza meg, akik úgy érzik megrekedtek a tanulásban, vagy csak szeretnének elsajátítani néhány új technikai fogást. Az öt epizód során olyan témák kerülnek szóba, mint a

A témákon – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét az Ortega hivatalos előadója, Szélinger Anna (CéAnne)(CéAnne) kalauzolja át a nézőket.

RUHZ CE STAR web detail 01 650x
Nyerj egy Ortega RUHZ-CE-STAR ukulelét!

Az Ukulelepercek CéAnne-nal nem csupán egy újabb izgalmas utazás lesz. A sorozat végén egy vadonatúj, Horizon szériás (Ortega RUHZ-CE-STAR) elektro-akusztikus ukulele is gazdára talál az Ortega Instagram követői között! A hangszer agathis fed- és hátlappal, okoume nyakkal, tecwood fogólappal és híddal, valamint beépített hangolóval ellátott Ortega MagusUke elektronikával készül. Igazán egyedi megjelenését a fordított állású fej és a szemet gyönyörködtető, magas fényű STAR Black Silver Sparkle finish adja. Az ukuleléhez gyári tartozékként egy professzionális puhatok is jár.

 


Mit kell tenned, hogy nyerj?

Kövesd az @ortega_guitars_hungary az @arkadiahangszer és @ceannemusic Instagram oldalait!

Ugyanis minden héten, az adott heti videóhoz kapcsolódóan – REEL videó formájában –feltesznek majd egy kérdést az @ortega_guitars_hungary Instagram oldalán. Azon követők, akik legalább egyszer helyesen válaszolnak, eséllyel indulnak a főnyereményért. Érdemes azonban végig figyelni, hiszen ha mind az öt kérdésre helyesen válaszolsz, ötször akkora eséllyel lesz tiéd a hangszer. A válaszokat, az aktuális REEL videó alatti komment szekcióban várják! A nyertest a sorozat utolsó részének megjelenését követő héten választják ki.

Az első epizód 2022. november 4-én lesz elérhető az Ortega Guitars Magyarország Facebook oldalán. A nyereményjátékhoz kapcsolódó első kérdés szintén ezen a napon érkezik, az Instagramon!  Mindenkinek jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk a sorozathoz! A kezdésig pedig arra biztatunk mindenkit, hogy ha lehetősége van, látogasson el a Budapest Erzsébet krt. 22. alatt található Árkádia hangszerboltba, ahol amellett, hogy számos Ortega ukulelét próbálhat ki, szaktanácsot is kérhet meglévő vagy leendő hangszerével kapcsolatban!

DSC03483 750x

 Fotók: Szijj Réka

 

Ukulelepercek CéAnne-nal II. évad.

Ortega Guitars Magyarország
facebook.com/ortegamagyarorszag
instagram.com/ortega_guitars_hungary
ortegaguitars.com

Árkádia hangszerbolt
arkadiahangszer.hu
facebook.com/arkadiahangszerbolt
instagram.com/arkadiahangszer

CéAnne
facebook.com/ceannemusic
instagram.com/ceannemusic