zenesz_logo.png



A Susie & the Pills első hajós koncertjére az alábbi rövid teaser videóval invitál meg mindenkit.

 

 

A Susie & the Pills legközelebb szeptember 10-én fog fellépni, az A38 hajó koncerttermében, ahol egy közös koncertet adnak a The California Nightmares-szel, azzal a zenekarral, akik most nyáron éppen az Ivan & The Parazollal turnéznak.

A Susie & the Pills még egy elég friss név a magyar könnyűzenei iparban, hisz alig egy éve, hogy elkezdtek koncertezni, ez idő alatt azonban az ország számos területén felléptek Balaton körül több helyen is, Székesfehérváron, Esztergomban, Kecskeméten, Budapesten pedig olyan szórakozóhelyeket is megtöltöttek, mint a Toldi mozi, a Pótkulcs, a Lámpás vagy akár a Gödör klub és sorolhatnánk még.

Ezen rövid idő alatt, és igencsak aktív koncertezés mellett, stúdiómunkára is szánt időt a négyfős banda, melynek eredményeképpen idén májusban megjelent első lemezük, Emléknek jó lesz címmel, amit a Nortyx hangstúdióban vettek fel. Az albumon lévő 12 dalban megjelenik a magyar alter zene sokszínűsége, punk és grunge elemek, pszichedelikusabb részek, illetve kemény rockra jobban hajazó számok is előfordulnak.

A lemezzel együtt készítettek egy koncertklipet és egy stúdióklipet is. Nyár végén pedig az egyik legnépszerűbb számukhoz fognak klipet forgatni, amit ezen a linken tudtok meghallgatni:

https://songwhip.com/susieandthepills/amik-bennem-most-elnek
Jegyvásárlás: https://www.a38.hu/hu/program/susie-the-pills-hu-24195
FB esemény: https://fb.me/e/5mmsyNZGk