zenesz_logo.pngHolnaptól a nagyobb hírlapárusoknál már kapható a Zenész Magazin legfrissebb, 233., augusztusi száma interjúkkal, zenei hírekkel, tesztekkel, technikai újdonságokkal, lemezajánlóval.

 

233 01 650 frame

 

Augusztusi számunkban három interjút olvashattok, három különböző zenei műfajban tevékenykedő előadóval, zenekarral, így CéAnne-nal, vagyis Szélinger Anna énekes-dalszerzővel, aki számos klip és single után most első albumát készíti. Interjút készítettünk a 20 éve létező, hatszoros arany- és háromszoros platinalemezes rockbandával a Depresszióval és Horváth „Tojás” Gábor jazz-zongorista zeneszerzővel, aki számára az előadóművészet mellett kiemelten fontos az edukáció, a tanítás is.

Az Ibanez elkészítette első gitárokhoz és basszushoz használható kompakt wireless rendszerét, a WS1-et, amit gyakorlatban is kipróbáltunk. A Blackstar St.James 6L6 erősítőfejről már felkerült az oldalunkra Hájer Gergő bemutató videója, most az augusztusi számunkban írásban is megosztja tapasztalatait a világ legkönnyebb 50 W-os csöves erősítőjeként emlegetett modellel kapcsolatban. Tesztet közlünk a Fender új, megfizethető árú effektpedál sorozatáról, a Hammertone-ról, melyek között meglepően acélos effektek is akadnak, de olvashattok Thomas Blug új pedálformátumú erősítőjéről, a BluGuitar Amp X-ről, a Yamaha új MGX keverő sorozatáról is, és bemutatunk egy nem túl drága, de nagyon kényelmes akusztikus gitárt, az Ortega RCE180GT modellt.

Minthogy az interjúk és a bizonyos tesztek először a nyomtatott újságban jelennek meg, némely szempontból nyomtatott Zenész Magazin gyakran „frissebb”, mint a terjedelmi korlátokkal nem rendelkező Zenész online.

Az említetteken kívül persze még számos további technikai és zenei hír is olvasható az aktuális Zenészben, amit multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 795 forintos áron.

Aki pedig szeretné megkapni a minden páros hónap elején megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazint mindössze 4500 forintért egy éven keresztül, postaköltség nélkül, az weboldalunk Előfizetés menüpontjára klikkelve pár kattintással, regisztráció nélkül is előfizethet magazinunkra, sőt már egyes lapszámokat is meg lehet rendelni ezen a felületen.

Érdemes itt körülnézni: https://solteszmedia.myshoprenter.hu/. Az új előfizetési lehetőség mellett továbbra is megrendelhető a Zenész Magazin hétfőn és csütörtökön akár telefonon is, az 1-453-1040 számon, Holló Tibor kollégánknál.