zenesz_logo.pngAz amerikai-magyar Vented készülő albumáról megjelent a második single, melyhez mellbevágó klip is készült.

A Vented névre hallgató amerikai produkciót olyan zenészek hozták létre, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum/Daath/Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver/Bleed The Sky/ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger) és talán, ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is tagja a formációnak, mint dalszerző-gitáros.

A nagy sikerű Requiem For Myself debütáló dalt követően most itt van a The End Game címet viselő második single, ami egy hamisítatlan groove-szörnyeteg a közelgő 13 dalt tartalmazó Cruelty And Corruption nagylemezről, melynek producere a francia HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba...stb) volt a Maintenoni Vamacara Studióból. A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal (ex-Slipknot/Vimic/Sinsaenum) a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján és ő látható a klipben is. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott az egykori Slipknot alapító dobos mentalitása és útmutatása.

 

 

Kövessétek a zenekart a social media felületeiken:
Facebook: https://facebook.com/ventedmusic
Instagram: https://instagram.com/ventedmusic
YouTube: https://youtube.com/vented
Twitter: https://twitter.com/vented_music
Web: https://ventedmusic.com/