zenesz_logo.png



„Férfias szakmában dolgozom” – Lábas Viki a női energiákat ünnepli az év legnagyobb Margaret Island koncertjén a Budapest Parkban.

Augusztus 6-án rendezik meg az év legnagyszabásúbb Margaret Island koncertjét a Budapest Parkban, ahol debütál a legújabb daluk is. Ráadásul még sosem hallott feldolgozásokkal, egyedi vizuállal és új merch holmikkal is készülnek a közönségnek. A női civil szervezetek és alapítványok bevonása mellett az eseményen három vendégelőadó, Solére, a Pandóra Projekt és Brenka is zenél majd a színpadon, hogy együtt ünnepelhessék a sokszínűséget.

 

Margaret Island Flower Power foto Foldi Adam scale 500x

Fotó: Földi Ádám

 

Az elfogadás, az összekapcsolódás és a békében együttélés jegyében született meg a Margaret Island Flower Power elnevezésű minifesztiváljának ötlete, amit augusztus 6-án tartanak meg a Budapest Parkban. A csapat három előadó, Solére, a Pandóra Projekt és Brenka közreműködésével a sokszínűséget, illetve az olyan feminin energiákat ünnepli, mint a kreativitás, a lágyság, az összefogás, az odafigyelés vagy az empátia.

 

Foto Hegyi Julia Lily 750x

Fotó: Hegyi Júlia Lily

 

Ezért a zenekar úgy gondolja, talán még soha nem volt olyan fontos, hogy megmutassák, mekkora ereje van a hasonló elveket valló emberek összetartásának, mint most. „A Margaret Island egy olyan erős közösséggé formált minket, aminek a közönségünk is a szerves részét képezi. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy nem is valósíthatnánk meg jobbkor a Flower Power minifesztivált, amit valójában már évek óta terveztünk” – mondják. A több mint másfél órás nagykoncert során a nagy Margaret Island klasszikusok mellett sosem hallott tematikus dalok is felcsendülnek, köztük Lábas Viki egyik fő inspirációjának, Janis Joplinnak egyik száma is. Emellett szeretnék, ha teret adhatnának azoknak a tehetséges feltörekvő női előadóknak, akik az utóbbi években jelentek meg a popszakmában, ezért invitáltak meg három vendégelőadót is a színpadra maguk mellé.

Margaret Island Budapest Park Foto Hegyi Julia Lily 2 750x

Fotó: Hegyi Júlia Lily


A résztvevőktől pedig azt kérik, ha tehetik, érkezzenek korán, hiszen eseménydús délutánra számíthatnak. „Öltözzetek úgy, mintha fesztiválra készülnétek, tűzzetek virágot a hajatokba! Ünnepeljétek velünk a sokszínűséget! A lényeg, hogy merjetek önmagatok lenni és szabaduljatok fel” – üzeni a Margaret Island mindenkinek. Sőt, a legelső érkezőknek meglepetés ajándékkal kedveskednek.

A zenei programok mellett augusztus 6-án több, női egészséggel, női jogokkal és érdekképviselettel foglalkozó civil szervezet és alapítvány is beköltözik a Budapest Parkba, akik színes programokkal, játékokkal és izgalmas beszélgetésekkel várják a közönséget a civil faluban. A meghívottak listáján olyan szervezetek találhatóak, mint a Mályvavirág Alapítvány, a Női Egészségért Alapítvány és a NANE: Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület. A résztvevők a helyszínen adományokkal is segíthetik a szervezetek munkáját, akik jelképes ajándékokkal köszönik meg a támogatásokat. Az esemény sokszínűségét és üzenetét tehát kiválóan tükrözi a szerteágazó program és a sokrétű zenei felhozatal.

Az este menetrendje:

18:00 Kapunyitás
18:00 Brenka
18:35 Pandóra Projekt
19:20 Solére
20:10 Margaret Island

18:00 – 20:10 között interaktív installációk, játékok és beszélgetések a Dzsungel színpadnál.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/298671172245737/
Jegyvásárlás: https://jegy.budapestpark.hu/margaret-island_0806_e