zenesz_logo.pngÚj klippel érkezett a 2019-es Magyar Jazz Combo verseny győztes zeneszerzője és előadója, Bolyki Tamás.

„A Tölts még! egy saját élményről, vagy inkább élet fázisról szól. Egy olyan nyár után írtam, amikor túlzottan sok volt a tartalom nélküli szórakozás, ivás. Ezután borzasztóan kiürülve, elfáradva írtam meg a refrént, aminek a vége szerintem elég sokatmondó: »Lesz majd, ami feltölt, de most töltsetek még egyet«” – fogalmazott Tamás, aki most – a dal elborult tematikája kedvéért – a szöveghez illeszkedő, trappes stílusba ágyazta az ipszilon generációra oly jellemző „minden mindegy” életérzést.

„A mai fiatalok túlnyomó többsége már akár 12 éves korára belecsöppen az éjszakai életbe, és az alkoholfogyasztásba. Feltehetően ennek köszönhető a túlzottan korai kiégés. A felszínes kapcsolatépítések miatt pedig, mire igazán kirepülnének otthonról, egyedül állnak valós barátok és társ nélkül.” (Zacher Gábor)

A Tölts még! c. dalon Tamás jó pár ismerős névvel dolgozott együtt: a klipet Madarász Isti filmrendező rendezte, co-producerként pedig Ferenczi Péter „Peet” mellett az amerikai Rick Watson is szerepel az alkotói listán. A klipet egy maszkmester munkája is színesíti, aki 7 különféle karaktert keltett életre az előadó személyében, vizuálisan is bemutatva a személyiséghasadás állapotát.

 


https://www.facebook.com/bolykitamasmusic