zenesz_logo.png



Kijött a Vented amerikai csapat készülő albumának első single-je, amihez egy remek szöveges videó is készült.

A Vented névre hallgató amerikai produkciót olyan zenészek hozták létre, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum/Daath/Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver/Bleed The Sky/ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger) és talán, ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is oszlopos tagja a formációnak, mint dalszerző gitáros.

Ahogyan a korábbi interjúkban is elhangzott, a Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén Joey Jordison-nal a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján. Ettől függetlenül markáns nyomot hagyott Joey mentalitása és útmutatása a zenekar arculatán és zenéjén. Az album idénre tervezett megjelenése előtt még további két kompozíció bemutatása is várható.

A 13 dalt tartalmazó, Cruelty And Corruption címet viselő debütáló nagylemez HK Krauss (Sinsaenum/Betraying The Martyrs/Dagoba, stb.) producer kezei alatt nyerte el a végleges formáját a Maintenon-i Vamacara Studio-ban. Erről a korongról debütál most a Requiem For Myself c. dal egy videó kíséretében:

 

 

HK Krauss producer így mesélt a lemez létrejöttérről:

 

 

Kövessétek a zenekart a social media felületeiken:
Facebook: https://facebook.com/ventedmusic
Instagram: https://instagram.com/ventedmusic
YouTube: https://youtube.com/vented
Twitter: https://twitter.com/vented_music
Web: https://ventedmusic.com/