zenesz_logo.png„Gondolkodtatok már azon, hogy milyen érzés lehet egy évre bent ragadni a Balatonban, miközben változnak az évszakok és eközben meg kell küzdeni az elemekkel kívül és belül? Nem? Itt az ideje" Szendői Csaba (énekes, szövegíró).

A dalhoz tartozó klipet ismét az OCKTO csapata, Hódi Levente rendező és Fábián Fabó operatőr készítette. A dal két barát utazásáról szól, akik belefagynak, aztán kiolvadnak a vízből, közben beborul, és persze kiderül…  Hangszerek és elektronika.

A és a márciusban debütált Kardhal az Elefánt 2023-ban megjelenő ötödik nagylemezének újabb dalai. Bár a dal egy egész éves őrületes buliról szól, azért mégiscsak a nyár kedvence lesz, igazi táncolós ütemekkel és hangzással. „A Tónak a zenekar eddigi számaihoz képest új és friss hangulata van, amit mi is igyekeztünk meglovagolni a klip készítése során. A számban a laza nyári életérzés pillanatai egy óriási káosszá állnak össze; ezt gondoltuk tovább a klipben egy szürreális, de humoros csavarral” – mesélte Hódi Levente rendező.

 

 

A 10 éves jubileumot ünneplő zenekar 2022-es szülinapi koncertturnéjának eddig minden állomása teltházzal zárult, a nyár pedig a fesztivál-koncertek jegyében zajlik szerte az országban és a határokon túl is, hogy minél több helyen ünnepelhessenek együtt a közönséggel.

Július 14-én a Budapest Parkban tartják az év legnagyobb szülinapi buliját, egyben a nyár egyetlen budapesti koncertjét, ahol az új dalok mellett felsorakoznak az elmúlt tíz év legnagyobb kedvencei is és persze Kis Ákos látványfelelős is ütős tervekkel készül. A közönség örömére a színpadot ezúttal is az Analog Balatonnal osztják meg.

Elefánt Facebook: https://www.facebook.com/elefantofficial/
BP Park esemény: https://www.facebook.com/events/503369507994959
Elefánt Instagram: https://www.instagram.com/elefantofficial/
Elefánt YouTube: https://www.youtube.com/user/elefantofficial