zenesz_logo.pngMár kapható a nagyobb hírlapárusoknál a Zenész Magazin legfrissebb, 232., júniusi száma interjúkkal, zenei hírekkel, tesztekkel, technikai újdonságokkal, lemezajánlóval.

 

232 01 650x

Minthogy az interjúk és a bizonyos tesztek először a nyomtatott újságban jelennek meg, némely szempontból nyomtatott Zenész Magazin gyakran „frissebb”, mint a terjedelmi korlátokkal nem rendelkező Zenész online.

Június számunkban interjút olvashattok Temesi Bercivel, az ország egyik legfoglalkoztatottabb basszusgitárosával, aki zeneszerzőként is kamatoztatja tudását, immár az ötödik nagylemezével jelentkezett. Az elképesztően népszerű Bagossy Brothers Company-ból Bagossy Norberttel beszélgettünk, az interjúból az is kiderül, hogy mekkora összetartó erő a zenekaron belüli barátság.

Az Ibanez már nem először lep meg minket rendkívül kedvező áron elérhető kiváló minőségű belépőszintű gitárjaival, ezúttal a látványos lakkozású GRG121SP-BMC modelljét vettük közelebbről szemügyre. A nagytudású Boss RC-600 Loop Station-t kollégánk Lippényi Gábor fogta vallatóra, szerinte pillanatnyilag nem létezik ennél a modellnél átgondoltabban és összetettebben megalkotott hasonló célú eszköz. Teszteltük a D’Addario teljesen új technológiával gyártott XS Electric gitárhúrjait, de olvashattok a Yamaha új Revstar gitársorozatáról és a pont lapzárta előtt debütáló Blackstar Saint James erősítő sorozatról is.

Az említettek mellett még számos további technikai és zenei hír is olvasható az aktuális Zenészben, amit multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 795 forintos áron.

Aki pedig szeretné megkapni a minden páros hónap elején megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazint mindössze 4500 forintért egy éven keresztül, postaköltség nélkül, az weboldalunk Előfizetés menüpontjára klikkelve pár kattintással, regisztráció nélkül is előfizethet magazinunkra, sőt már egyes lapszámokat is meg lehet rendelni ezen a felületen.

Érdemes itt körülnézni: https://solteszmedia.myshoprenter.hu/. Az új előfizetési lehetőség mellett továbbra is megrendelhető a Zenész Magazin hétfőn és csütörtökön akár telefonon is, az 1-453-1040 számon, Holló Tibor kollégánknál.