zenesz_logo.png



Jó helyen címmel, új klippel jelentkezett a Szellem. Útkeresős, eltévedős hangulatú szövegvilág, pörgős poppunk köntösbe öltöztetve.

A Szellem 2020-ban hallatott magáról először egy 5 dalos, cím nélküli bemutatkozó EP-vel. Egy évvel később látott napvilágot Örökre címmel a második kislemez, amin 3 dal kapott helyet. Az EP címadó dalát bemutatta a Petőfi Rádió a Dalra magyar extra című műsorában, illetve felkerült a Spotify hivatalos Hazai Gitárok playlistjére is. Utoljára tavaly év végén adott ki új dalt Ide ez kevés címmel, amihez klipet is kaptunk tőle. Ez a felvétel a mai napig előfordul a Petőfin, és két hivatalos Spotify playlisten is szerepelt.

Ezúttal Jó helyen címmel hozott ki klippes dalt, melyet a következőképp jellemez az alkotó: „A dal azt az érzést próbálja megfogni, ami néha talán mindenkinél előjön rosszabb pillanatokban, nálam legalábbis biztosan. Amikor körülnézel a környezetedben, és azt érzed, hogy mindenki előbbre tart nálad. Mindenki boldogabbnak, sikeresebbnek tűnik, te pedig azt sem tudod mit keresel igazából.”

 

 

Szellem egyébként első nagylemezén dolgozik, melyen a most megjelent dal is szerepelni fog, és várhatóan jövő tavasszal hallhatja először a közönség. Addig sem akart viszont teljesen a háttérbe húzódni, ezért döntött a Jó helyen mostani megjelenése mellett, és tervez még idénre másik klipet is készíteni a nagylemez felvezetése céljából.

Szellem Facebook: https://www.facebook.com/szellemofficial/
Szellem Instagram: https://www.instagram.com/szellemofficial/
Szellem streaming oldalak: https://songwhip.com/szellem