zenesz_logo.png



A Magyar Producer Workshop az ország egyetlen olyan gigantikus zenei kollektívája, ami a hazai producereket, énekeseket, dalszerzőket, zenészeket és DJ-ket fogja össze, és oktatja őket már közel 5 éve.

 Pilter Adam Lubaleft 4 750x

LubaLeft 

A kezdeményezés több ezer tagot számlál. A közösség ápolása és az oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy feltörekvő generációkat és új előadókat is támogassanak. 2022-ben létrehozták a Magneoton sublabeljeként az MPW Recordings dinamikusan növekvő inkubátor kiadóját, ahol induló produkcióknak segítenek az elindulásban és az első kiadós tapasztalatok megszerzésben.

MPW Fellas 750x

FELLA$

A Vol. 1 című bemutatkozó kiadvány rögtön egy olyan EP, ahol 5 különböző tehetség 5 különböző stílusban mutatkozik be, nekivágva a zenei karrier hosszú és rögös útjának. LubaLeft Porcelán című dala egy igazi popsláger várományos, a DreamFlow zenekar szintén könnyed pop sikerekre pályázik a Csak játszom című felvétellel. A FELLA$ egy tehetséges hiphop produkcióként mutatkozik be a csodás Lodyna vokáljával a DREAM$ című újdonságban. 

 rozsa laura Lodyna 750x

 Lodyna

Lodyna közreműködik még az egyik új elektronikus zenei tehetség, Yörv dalában is: egy dance-pop dalt készítettek Running Away címmel. Végül, ha már elektronikus zene, akkor nem maradhat ki a StereoSound Can You Feel It című trackje, ami biztos minden hazai tánctéren jól fog teljesíteni.

 

yorv2 750x

Yörv

 

 
https://magyarproducerworkshop.hu/