zenesz_logo.pngJúnius 12-én jelenik meg a Tom-Tom Records gondozásában, a Grawe Életbiztosító Zrt. támogatásával a Vintage Dolls zenekar első lemeze, mely a Three Little Sisters címet viseli.

Az idén 5 éves zenekar régen várt első albuma egyedi színfolt a hazai jazz szcénában. A lemez hangulatát átszövi a Vintage Dolls koncertekre jellemző vidámság, könnyed játékosság, valamint elegancia.

Az autentikus vokál triót egy jazz quintet kíséri, melynek tagjai mind elismert zenészei a magyar jazz életnek: Tálas Áron - zongora, Szabó Illés - gitár, Benedek Áron - trombita, Bögöthy Ádám - nagybőgő, Csízi László - dob. A lemez teljes zenei anyagának hangszerelését és zenei rendezését Munkácsy Eszter és Szabó Illés végezte.

 

 

A lemezbemutatónak a Fonó Budai Zeneház ad otthont, a koncert este 8 órakor veszi kezdetét. A koncerten a vintage korszak ikonikus angol nyelvű swing gyöngyszemei mellett felcsendül majd pár magyar dal is. A műsor után dedikálással egybekötött lemezvásárlásra is lesz lehetőség a közönség számára.

poszter 550x

 

„A Vintage Dolls a magyar jazz szcéna ikonikus formációja, igazi üde színfolt az a nőies lágyság és báj, ahogy a kor slágereit feldolgozzák” – S. Töttő Rita (Feol.hu).

Jegyek kaphatók: Vintage Dolls - Fonó (fono.hu)

Ízelítő videó a műsorból:

 @vintagedollsmusic
@vintagedolls